Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Smrť Amy Winehouse: Zabil ju absťák!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (10)
Amy Winehouse

LONDÝN – Pokus o nápravu sa jej stal osudným! Aj keď okolie je presvedčené, že za tragický koniec Amy Winehouse († 27) môže prehnané množstvo alkoholu a drog, podľa zdrvených rodičov je pravda úplne inde. Ich dcéru vraj zabil presný opak – nedostatok chľastu!

Nepredávkovala sa! Presne to o nedávno zosnulej speváčke tvrdia jej najbližší pozostalí, podľa ktorých mohlo všetko dopadnúť celkom inak. Amy totiž podľa nich chcela s pitím skoncovať raz a navždy. Na boj so závislosťou sa však vrhla príliš zhurta – zaplatila za to životom!

Podľa speváčkinho otca Mitcha sa britská umelkyňa pred smrťou nedotkla pohárika až celé tri týždne. Tomuto rozhodnutiu vraj predchádzal pocit hanby a nemalého poníženia. „Otec, alkoholu mám po krk. Neznesiem viac výraz v tvojej tvári a v tvárach rodiny,“ prezradil Mitchove slová o dcériných depresiách blízky príbuzný. So smútkom v hlase však dodal, že Amy sa ako rebelka zachovala aj vo vzťahu k lekárom.

Ak by poslúchla, mohla ešte žiť! Stačilo vraj, aby sa Amy riadila odporúčaniami o postupnom znižovaní dávok alkoholu. Tie však ignorovala, následkom čoho sa jej oslabený organizmus dostal do ťažkého kolapsového stavu. „Abstinencia spôsobila jej telu taký šok, že sa nakoniec stala príčinou smrti,“ vysvetlil spomínaný zdroj. Aj toto presvedčenie rodičov však zatiaľ patrí len k hŕstke dohadov. Presnú príčinu skonania hudobnej hviezdy sa totiž svet dozvie až o niekoľko týždňov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu