Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Amy Winehouse ako sladká 18-ka: Bola plná života!

Amy WInehouse ako 18-ročná slečna Zobraziť galériu (7)
Amy WInehouse ako 18-ročná slečna

LONDÝN – Pôsobila ako pohodové dievča! Aj keď Amy Winehouse († 27) si väčšina fanúšikov zapamätá ako zhýralú feťáčku, nebola taká odjakživa. Dôkazom je videozáznam z čias, keď kariéru hudobníčky ešte len rozbiehala. Pozrite, ako na prahu dospelosti koketovala s taxikárom!

Tešila sa zo života! Taký dojem zanecháva približne minútový videoklip z taxíku, v ktorom sa britská speváčka nechala zviesť ešte ako 18-násťročná slečna. S úsmevom a nesmelým výrazom v tvári vtedy o nástrahách šoubiznisu zrejme nemala ani tušenia. Emocionálnu trosku, ktorou sa stala o pár rokov neskôr, v tom období totiž ani zďaleka nepripomínala. Amy, veď ty si bola roztomilá mladá dáma!

„Amy aká?“ pýta sa mužský hlas hneď v úvode záznamu. „Amy Winehouse,“ odpovedá tmavovláska. „Takže ty raz budeš top speváčkou?“ pokračuje muž v neformálnom rozhovore. „Ja neviem,“ neskrýva Amy rozpaky a tvár si skrýva do dlaní. Krátky dialóg pritom rozoberá len jej budúcu dráhu hudobnej hviezdy a pristaví sa pri gitare. Tá, ktorú mala Amy pri sebe, bola už treťou v poradí. A rozhodne nie poslednou.

Hoci video nepôsobí profesionálne, zrejme nebude dielom náhody. Je totiž nanajvýš nepravdepodobné, aby si priemerný londýnsky taxikár natáčal cestu s neznámymi tínedžerkami a čakal, kým sa preslávia. Najbližšie k pravde bude zrejme domnienka, že išlo o jej vlastného otca, ktorý sa sám živil ako taxikár a malej Amy zvykol spievať piesne od Franka Sinatru. Veľká škoda, že jeho slová „Zostaň v pohode,“ nakoniec neposlúchla...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu