Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ženy zo seriálu Dallas: Takto sa zvrtla ich kariéra!

Charlene Tilton, Linda Gray a Victoria Principal Zobraziť galériu (10)
Charlene Tilton, Linda Gray a Victoria Principal (Zdroj: SITA, Youtube)

LOS ANGELES – Boli krásne a žiadané! Tak vyzeral začiatok umeleckej dráhy troch amerických dám, ktoré v 80. rokoch minulého storočia preslávil kultový seriál Dallas. Neskôr však prišli na rad prvé plastiky, či dokonca pikantné fotky. Akým smerom sa ich život uberal ďalej?

Victoria Principal: Nabalila sa!
Vďaka seriálu o naftárskej rodine Ewingovcov Victoria rozbehla svoj biznis na plné obrátky. Vnady, ktoré v niektorých scénach doslova trhali flanelové košele, totiž neváhala v plnej kráse vystaviť v pánskom magazíne Playboy. Predstaviteľka Pamely si tiež dobre spočítala, za koho sa vydať. Pod manželovými chirurgickými rukami totiž podľahla čaru plastických operácii, čo ju neskôr primälo k založeniu vlastnej kozmetickej značky. Predaj samotných produktov a početné reklamy jej nakoniec vyniesli zisk v podobe niekoľkých stoviek miliónov!

Linda Gray: Zostala verná!
Kariéra legendárnej alkoholičky Sue Ellen začala a skončila pri seriáloch. Po tom, čo sa prestal natáčať samotný Dallas, sa totiž objavila ešte v Melrose Place, či v Beverly Hills 90210. Ašpirovala síce aj na úlohu jednej zo Zúfalých manželiek, nakoniec sa však do úzkeho výberu nedostala. Útechou jej však môže byť fakt, že s intrigami majiteľov ropného impéria zostane spätá. Jej tvár totiž nebude chýbať v nových častiach, ktoré sa v nasledujúcich mesiacoch dočkajú televíznej premiéry.
Na rozdiel od seriálovej Sue Ellen bol Lindin súkromný život relatívne pokojný. Mužov síce vystriedala dosť, starne však so cťou. Netají sa tým, že Botox vyskúšala, no táto jediná skúsenosť jej vraj úplne stačila.

Charlene Tilton: Drobná, ale podnikavá!
Charlene, ktorá sa zviditeľnila ako sladká blondínka s bujnou nádielkou vo výstrihu, rozhodne nedopadla najhoršie. Ozdobou Dallasu sa totiž stala už vo veku 17 rokov. Okrem toho, že sa stala tvárou viacerých reklám a tituliek magazínov, vrhla sa aj na spevácku dráhu. Nezabudnuteľným sa v jej podaní stal hit C'est la vie, ktorým zožala slušný úspech. Aj ona by mala oprášiť svoju niekdajšiu úlohu Lucy Ewingovej v spomínanom pokračovaní. Keďže však má už 52 rokov, sexicu si zrejme nezahrá.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu