Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Tajomstvo smrti Amy Winehouse: Pre toto zomrela!

Amy Winehouse nezvládla nešťastnú lásku Zobraziť galériu (11)
Amy Winehouse nezvládla nešťastnú lásku

LONDÝN – A je to vonku! Smrť Amy Winehouse († 27) viacero ľudí vrátane jej vlastnej matky až tak neprekvapila. Speváčka si o to svojím búrlivým životom v podstate koledovala. A čo bolo tou povestnou poslednou kvapkou? Sklamanie z nešťastnej lásky!

Nezniesla odlúčenie! Podľa najnovších správ za smrť Amy Winehouse môžu jej problémy v milostnom živote. Speváčka vraj neuniesla opätovný rozchod so svojím priateľom Regom Travissom a bola po ňom doslova zdrvená žiaľom. Podľa spoločných priateľov sa s ňou Reg rozišiel, pretože hoci sa jej snažil pomôcť, pochopil, že proti démonom v jej vnútri je bezbranný. V minulosti ho speváčka dokonca požiadala o ruku, on však jej ponuku na manželstvo odmietol.

Mama to tušila! Keď včera brali telo speváčky do márnice, jej matka Janis prezradila, že hoci ju dcérina náhla smrť prekvapila, „bola to len otázka času“. Amy videla naposledy len deň pred tým, ako zomrela. Jej posledná spomienka na dcéru našťastie patrí do kategórie tých krajších - rozlúčili sa vraj na schodoch a Amy jej povedala: „Ľúbim ťa mami.“

Polícia sa aj v týchto chvíľach snaží dopátrať, čo sa vlastne v speváčkinom dome stalo. V jeho okolí bolo vidieť okrem Rega Travissa aj speváčkinho osobného strážcu a jej dobrú kamarátku Aisleyne Horgan-Wallace, ktorá sa zrútila, keď sa dozvedela o tom, že je jej priateľka naozaj mŕtva. „Množstvo ľudí pomáha polícii s vyšetrovaním, ale stále sa snažíme zistiť, kto všetko s ňou bol , keď zomrela. Títo ľudia sú momentálne rozhodujúci pri skladaní toho, čo sa vlastne udialo pred jej smrťou,“ vyjadril sa nemenovaný policajný zdroj. Podľa niektorých informácií bola Amy pri príchode sanitky stále pri živote. Pitva by mala prebehnúť už dnes, jej výsledky však zatiaľ nie sú známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu