Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Obvinenie Leony Lewis: Si zlodejka!

Leona Lewis Zobraziť galériu (7)
Leona Lewis

LONDÝN - Britská speváčka Leona Lewis predstavila 15. júla prvý singel z jej tretieho štúdiového albumu. Namiesto pozitívneho prijatia ale ihneď začala čeliť obvineniam, že tanečnú skladbu s názvom Collide ukradla.

O údajnom plagiátorstve zo strany Lewis a jej tímu ako prvý informoval portál Digital Spy. "Pete Tong, Annie Mac a Scott Mills hrávajú skladbu s názvom Penguin už niekoľko mesiacov. Zrazu sme si uvedomili, že Simon Cowell a Leona Lewis ju ukradli. Collide je identická so skladbou švédskeho dídžeja Aviciiho alias Tima Berga," uviedol neznámy zdroj. Speváčka sa k týmto obvineniam nevyjadrila, jej vydavateľ Simon Cowell však už stihol zaujať stanovisko.

"Vyjadrujte sa k tomu len v prípade, že viete, o čom hovoríte. Ak nie, tak sklapnite. Len pre vašu informáciu, ak si pozriete informácie o autorstve skladby, zistíte, že sú pod ňou podpísaní Tim Berg, Autumn a ja," napísal bývalý porotca súťaže The X Factor na sociálnej sieti Twitter. Cowell tým vyvrátil špekulácie o tom, že pôvodný autor o novej verzii skladby nevie a nemá z nej zisk.

Singel Collide sa začne predávať 4. septembra, tretia štúdiovka 26-ročnej Leony Lewis zatiaľ nemá stanovený názov ani dátum vydania. Na trh by sa ale mala dostať ešte v tomto roku. Informáciu zverejnila webová stránka aceshowbiz.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu