Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Lady Gaga bez hanby: Takto si uľavila na záchode!

Lady Gaga Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga

LOS ANGELES – Uvoľniť sa dokáže naozaj kdekoľvek! Hoci väčšina umelcov pre chvíle oddychu vyhľadáva komfortnú šatňu alebo hotelovú izbu, Lady Gaga (25) v tomto smere až taká náročná nie je – úplne si vystačí so záchodovou misou!

Ako doma v obývačke! Aj keď si väčšina z nás toaletu spája len s uspokojením biologických potrieb, kontroverzná speváčka si v takýchto priestoroch dokáže urobiť ozajstné pohodlie. Obklopená toaletným papierom sa totiž rozvalila ako na gauči – napriek tomu, že v skutočnosti sedela iba na obyčajnom záchode!

Otrhané šortky, čierna podprsenka a falošné ochlpenie v podpazuší – to všetko Lady Gage nesmelo chýbať, keď si nedávno úplne bez zábran zapózovala v priestoroch WC. Výsledný záber si však nenechala len pre súkromie svojho mobilného telefónu. S titulom Private In Public provokatívnu fotografiu uverejnila na vlastnom webe s názvom Amen Fashion. A treba uznať, že z nej vyťažila maximum. Gaga, čo robí tá ruka v rozkroku?

V súvislosti s častými zmenami imidžu sa popová diva nedávno rozhovorila o tom, čím by chcela byť v budúcom živote. Na otázku, do koho alebo do čoho by sa chcela prevteliť, odvetila s iróniou sebe vlastnou: „Do seba samej. Ale všetky moje výrastky by boli skutočné, bola by som ozajstnou príšerou. Silou mysle by som okamžite dokázala meniť parochne alebo by som myšlienkami menila stavbu kostry.“ Ktovie, čoho všetkého by sme sa od nej dočkali, ak by Lady Gaga raz skutočne mala takéto schopnosti. Pravidelne šokovať sa jej totiž darí aj v ľudskej koži!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu