Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Zbláznila sa? Lady Gaga nosí parochňu už aj medzi nohami!

Lady Gaga Zobraziť galériu (11)
Lady Gaga (Zdroj: isifa)

TORONTO – Tá sa ale vyčačkala! Zdá sa, že excentrickej speváčke Lady Gaga (25) už bláznivé účesy a módne výstrelky nestačia. Najnovšie totiž parochne nepoužíva len na hlave – v menšom vydaní si ich zavesila aj na celkom iné miesta. Také, ktoré sú od prírody ochlpené!

Chcela byť zladená úplne všade? Len tak sa dá vysvetliť pikantná provokácia americkej pop hviezdy, ktorá s celkom novým imidžom zavítala do kanadského Toronta. Pri spievaní hitu Born This Way z rovnomenného albumu totiž ukázala niečo, čoho sa väčšina hviezd štíti – umelé ochlpenie pod pazuchami aj v rozkroku!

Najprv ako čierny operenec, potom v saku s leopardím vzorom a nakoniec len v trblietavej podprsenke! Približne takto vyzerala kostýmová premena počas spomínanej skladby, kedy sa kontroverzná speváčka postupne vyzliekala pred niekoľko tisícovým davom. S ubúdajúcimi kusmi odevu jej však pribúdalo niečo celkom nečakané – umelé, tyrkysové vlasy a chlpy od hlavy až po medzinožie!

Ktovie, ako táto „chlpatá“ myšlienka Lady Gage vlastne napadla. Sama sa totiž netají tým, že najlepšie hudobné nápady u nej prichádzajú práve v posteli. „Veľa melódií si vysnívam v spánku. Stále musím mať okolo seba notebooky a diktafóny, pretože riadok piesne alebo melódie môže prísť v ktoromkoľvek okamihu. A ja to musím hneď zapísať,“ nechala sa počuť na margo svojej tvorby. O tom, ako je to s jej kreáciami v obliekaní, síce pomlčala, isté však je, že ani v tomto smere jej fantázia nechýba!

 
 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu