Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sharon Stone prehrala súd: Zaplatí robotníkovi 232-tisíc dolárov!

Sharon Stone Zobraziť galériu (2)
Sharon Stone

LOS ANGELES - Americká herečka Sharon Stone musí robotníkovi, ktorý si na jej pozemku zranil koleno, zaplatiť odškodné vo výške 232-tisíc amerických dolárov (v prepočte 164 855 eur). Za pád na dvore hviezdy v roku 2006 Peter Krause pôvodne požadoval 1,5 milióna dolárov ako bolestné a ušlý zisk.

Porota na losangeleskom vyššom súde herečku uznala vinnou z nedbanlivosti. "Odľahlo nám, že už je po všetkom," povedal Krause po vynesení verdiktu. "Sme veľmi sklamaní, že porota nebrala do úvahy výpoveď Sharon Stone," uviedol zas advokát herečky Jerry Popovich.

Peter Krause sa podľa vlastných slov neudržal vo výške 12 stôp (takmer 3,7 metra), pretože sa chytil nestabilného mriežkovaného plotu herečky, ktorý s ním spadol do záhrady susedov. Stone však tvrdila, že na mieste, ktoré muž popísal, bolo vždy pletivo a spochybnila, že sa vôbec zranil na jej pozemku.

Ako dôkaz priniesla fotografiu z druhých narodenín jej adoptívneho syna z roku 2002, na ktorej je v pozadí pletivo vidieť. Právnik hviezdy filmov Základný inštinkt (1992), Kasíno (1995), Zlomené kvety (2005), Atentát v Ambassadore (2006) či Alpha Dog (2006) zatiaľ nevie, či podá odvolanie. Ako uviedol, v najbližších dňoch sa o tom poradí so svojou klientkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu