Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Seriál Dallas po 20-ich rokoch: J.R. ako starec, Sue Ellen nezmenená!

Hrdinovia seriálu Dallas, J.R. a Sue Ellen, po 20-ich rokoch Zobraziť galériu (5)
Hrdinovia seriálu Dallas, J.R. a Sue Ellen, po 20-ich rokoch

LOS ANGELES – Pred kamerou aj na staré kolená! Hoci hrdinovia seriálu Dallas by už dávno mali odpočívať na dôchodku, o priazeň divákov sa uchádzajú znova. Napriek pokročilému veku sa totiž vracajú na obrazovku – šediví a zvráskavení. S výnimkou Sue Ellen!

Po dvadsiatich rokoch chytajú druhý dych! Reč je o troch predstaviteľoch legendárnej rodiny Ewingovcov, ktorým svet televízie ležal pri nohách od 80. rokov. Fakt, že od poslednej odvysielanej časti ubehli už dve desaťročia, najviac badať na najstaršom z nich. J.R., ktorého stvárnil Larry Hagman, totiž krátko pred 80-kou chtiac-nechtiac pripomína starého deda. Patrick Duffy, alias jeho brat Bobby, má 62 a so šedinami takisto pôsobí ako postarší džentlmen. Výnimku tvorí len Linda Gray v úlohe neurotickej Sue Ellen – tá sa vďaka plastickej chirurgii takmer vôbec nezmenila!

Aj keď traja spomínaní herci kedysi tvorili srdce naftárskeho impéria, na ranči Southfork viac priestoru dostanú nové tváre. Myšlienkou nedávno nakrútených sérií je totiž priblížiť životný štýl mladšej generácie. Do popredia tak vystúpi J.R.-ov syn John Ross a jeho bratranec Christopher, ktorého si v útlom veku adoptoval Bobby so ženou Pam.

Desaťdielne série po pilotnej epizóde už čoskoro odvysiela americký televízny kanál TNT, pričom vysielanie seriálu zvažujú aj televízne stanice v Británii. Michael Wright z TNT totiž sľubuje dramatické zápletky ako za starých čias: „Seriál zachytáva novú generáciu Ewingovcov, no osobné súboje pokračujú.“ Či sa tejto verzii podarí dosiahnuť sledovanosť pôvodnej, je však otázne. Mladý J.R., ktorý nechýbal v žiadnej časti, totiž uchvátil až 400 miliónov divákov po celom svete.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu