Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

William a Kate prvýkrát v Hollywoode: Z J-Lo boli vo vytržení!

Princ William a Princezná Catherine s Jennifer Lopez Zobraziť galériu (7)
Princ William a Princezná Catherine s Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Zavítali medzi áčkové hviezdy! Hoci ich program je v Severnej Amerike nabitý oficiálnymi návštevami, Princ William (29) s manželkou Catherine (29) boli konečne uvedení aj do Mekky kinematografie. A zo stretnutia s Jennifer Lopez (41) viac nadšení byť ani nemohli!

Padli si do oka! Keďže vojvoda s vojvodkyňou z Cambridge sú zvyknutí na kráľovské privítanie všade, kam vstúpia, inak tomu nebolo ani medzi hollywoodskou smotánkou. Včera si to totiž namierili na galavečer s názvom BAFTA Brits to Watch. Po zvítaní sa s davom nadšených fanúšikov prišli na rad známe tváre strieborného plátna. Vzájomné sympatie s latino divou Jennifer Lopez boli neprehliadnuteľné – žiarivé úsmevy rozdávali na všetky strany!

Zatiaľ čo Princezná Catherine v levanduľovej róbe pripomínala nežnú vílu, J-Lo vytasila krivky v šatách so sexi prestrihmi módnej značky Emilio Pucci. Okrem nej sa do družnej debaty s urodzeným párom pustila aj Nicole Kidman v outfite z dielne Elie Saab Haute Couture. Herec Tom Hanks do rozhovoru zapojil svoju polovičku Ritu Wilson, rovnako ako Barbra Streisand, ktorá priviedla manžela Jamesa Brolina.

O tom, že ani zďaleka nepatrí medzi suchárov, Princ William všetkých presvedčil hneď na začiatku svojho príhovoru: „Rád by som poďakoval Colinovi Firthovi za moju úvodnú vetu: 'Mám hlas',“ pričom narážal na hercov oscarový výkon pri stvárnení Kráľa Georgea V., čiže Williamovho pradeda. Vojvoda si aj vďaka britskému humoru teda v zámorí získava čoraz viac priaznivcov. A manželka Kate ho dopĺňa na jednotku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu