Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

DiCaprio medzi gamblermi: Nelegálny hazard za milióny!

Leonardo DiCaprio Zobraziť galériu (6)
Leonardo DiCaprio

LOS ANGELES – Zahrávajú sa s ohňom! Reč je o skupinke známych hollywoodskych playboyov, ktorí sa mimo kamier menia na milovníkov pokru. Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Ben Affleck a ďalší boháči to však s kartami poriadne prehnali – zapletená je FBI a padli aj prvé žaloby!

Škandál mamutích rozmerov! Aj tak by sa dala opísať napätá situácia, ktorá momentálne vládne v najvyšších hollywoodskych kruhoch. Dôvodom sú, ako to už najčastejšie býva, peniaze. Asi tucet áčkových hviezd to totiž za okrúhlym stolom pri pokri roztočil vo veľkom štýle – medzi rukami si hráči naraz posúvali až desiatky tisíc dolárov!

Závratné výhry za zavretými dverami losangelských hotelov či prenajatých domov – tak vyzerali stretnutia hollywoodskej smotánky, uskutočňované zvyčajne dvakrát do týždňa. V hazardnej hre nazývanej Texas Hold 'em poker si na svoje prišiel najmä pavúčí muž Tobey Maguire, známy zo snímky Spider-Man. Ten si totiž na hazarde privyrobil slušných 300 tisíc dolárov. A teraz chcú (nielen od neho) každý cent naspäť!

Za prevalenie pokrovej blamáže je zodpovedný predovšetkým Brad Ruderman, ktorý založil investičný fond a od investorov vymámil úctyhodných 25 miliónov dolárov. Keďže však tzv. Ponziho systém nefungoval, Ruderman momentálne sedí za mrežami a snaží sa prehajdákané peniaze získať späť. To však nebude také jednoduché. Nick Cassavetes, ktorý sa naposledy blysol vo filme Hangover 2, mu už odkázal, nech s jeho výhrou (73 tisíc dolárov) v žiadnom prípade nepočíta. A ostatní herci s ním pravdepodobne budú len súhlasiť!

Novinky, zaujímavosti, rozhovory, tipy a stratégie zo sveta pokru nájdete na Pokermag.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu