Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráždivá Kurková: Táto sexi domina skončila úplne mokrá!

Sexi Karolína Kurková skončila v bazéne s britským magnátom Zobraziť galériu (7)
Sexi Karolína Kurková skončila v bazéne s britským magnátom

MIAMI – Musela sa podvoliť! Aj keď zo sexepílu Karolíny Kurkovej (27) sa mužom podlamujú kolená, nie vždy je to práve ona, kto vládne situácii. Pozrite, na aký pikantný darček sa nedávno premenila – nepomohol jej dráždivý outfit ani čižmy nad kolená!

Bohyňa z budúcnosti premočená do nitky! Tak dopadla rodáčka od našich českých susedov, ktorá sa tento týždeň stala ozdobou narodeninovej párty leteckej spoločnosti Virgin Atlantics. Jej zakladateľ, britský magnát Richard Branson, si totiž k 25. obchodnému jubileu zaobstaral oku lahodiace prekvapenie – aspoň na okamih sa zmocnil jednej z najobdivovanejších žien sveta!

Putá, hračkárska pištoľ a telo, ktoré rozhodne stojí za hriech! To všetko nesmelo chýbať hranej scéne imitujúcej nebezpečný únos. A treba uznať, že miliardárova trofej tentoraz rozhodne stála za to – Karolína svoje sexi krivky navliekla do futuristických minišiat a poriadne vysokých čižiem. Ani takýto odvážnejší imidž ju však pred mokrým zakončením neochránil. Modelka spolu s „gangsterom“ totiž skončila v bazéne. A podľa záberov sa na tom ešte aj výborne bavila!

Akú veľkú čiastku Karolína za takéto laškovanie vo vode vlastne zinkasovala, sa v kuloároch zatiaľ nešepká. Isté však je, že v ani v budúcnosti o zákazky takéhoto typu mať núdzu rozhodne nebude. Veď ovládať superštíhlu krásku v sexi outfite je snom nejedného muža. A mnohí z nich si to aj môžu dovoliť!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu