Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Nahá Christina Aguilera: Vyretušovaná na nepoznanie!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera (Zdroj: W magazín)

LOS ANGELES – Tak toto je priveľa! Christina Aguilera (30) si síce pestuje imidž bacuľky, ktorá je na svoje krivky hrdá, v skutočnosti však zrejme sníva o niečom inom. Stačí sa pozrieť na jej posledné profesionálne zábery – je na nich taká štíhla, že sa na seba ani nepodobá!

Kam sa podeli jej vankúšiky? Aj oko neskúseného diváka si totiž už na prvý pohľad všimne, že americká speváčka sa na fotografiách pre najnovšie číslo magazínu W poriadne vzdialila realite. Svoju figúru nechala zvečniť tak, ako sme ju nevideli už naozaj veľmi dlho – anjelsky nevinnú a dokonale štíhlu!

Dlhá nakrepovaná parochňa, éterické šaty, ale aj silueta v Evinom rúchu! V takých podobách sa Christina postavila pred objektív, aby oslávila svoju krásu. A hoci v šifónovej róbe od Diora nevyzerá práve najhoršie, jej obnažené tvary na titulke doslova vyrážajú dych. Blondínka si síce cudnosť stráži kúskom látky a ružami, no s retušou to grafici poriadne prehnali!

V priloženom rozhovore si Christina zaspomínala nielen na tohtoročný trapas pred miliónmi krajanov, kedy doplietla slová hymny. V pamäti zalovila až do čias detstva, z ktorých ju nepríjemné spomienky prenasledujú dodnes: „Cítila som sa ako uväznená v klietke svojho detstva. A neistá. Doma sa diali zlé veci, bolo tam násilie.“ Napriek týmto okolnostiach si však v šoubiznise vydláždila cestu až na vrchol. A s väčšou dávkou prirodzenosti by sa na ňom možno udržala oveľa ľahšie!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu