Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Kyprá Christina Aguilera vytasila nohy – aj s celulitídou!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (8)
Christina Aguilera (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Opäť ako z bordelu! Hoci na bacuľatejšie proporcie Christiny Aguilery (30) sme si už dávno zvykli, s jej vyzývavosťou to zrejme tak ľahko nepôjde. U nej totiž povestné „menej je viac“ platí dvojnásobne – ešte aj v minisukni zaujme len pomarančmi na stehnách!

Tá sa zase doobliekala! Aj keď by sa táto americká speváčka mohla hravo zaradiť medzi sexice typu „krv a mlieko“, so svojím módnym vkusom sa k takejto nálepke nikdy nedopracuje. Stačí sa pozrieť na minulotýždňové popoludnie, ktoré strávila natáčaním šou moderátora Maria Lopeza. Štýlovú hviezdu spredu rozhodne nepripomínala – a už vonkoncom nie zozadu!

Hlboký výstrih, výrazne nalíčená tvár a nohy samá celulitída! To všetko Christina predvádzala v krátkej čiernej sukni a so širokým úsmevom na tvári. Červenú podrážku obľúbených Louboutiniek tentoraz zladila s podprsenkou trčiacou z dekoltu a s rúžom na perách. A hoci sa vykúkajúcim nohavičkám vyhla, pohľad na jej prekrížené nohy nestál za veľa. Jamkovitá koža pripomínajúca šupku pomarančov sa totiž v Hollywoode nenosí!

To, že popová hviezda u módnych kritikov nepatrí k obľúbeným, nie je nijakým tajomstvom. O to zarážajúcejší je fakt, že nepriateľov si robí už aj medzi svojimi úspešnými kolegyňami. Podľa očitých svedkov sa nedávno nemiestne navážala do Lady Gaga, ktorej popularitu pohŕdavo odsúdila. „Spôsobilo to dosť veľkú scénu a producenti trvali na tom, aby sa celá časť natáčala znova,“ prezradil zdroj zo zákulisia šou The Voice. Zdá sa teda, že Christina začína poriadne vystrkovať rožky!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu