Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Šeredová sa vydáva: Buffona si vezme zajtra v Prahe!

Gianluigi Buffon a Alena Šeredová Zobraziť galériu (8)
Gianluigi Buffon a Alena Šeredová (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Po šesťročnej známosti konečne vstúpia do manželského zväzku česká modelka Alena Šeredová a brankár talianskej národnej reprezentácie Gianluigi Buffon. Podľa medializovaných informácií by sa mal párik zosobášiť zajtra v Prahe.

Tridsaťtriročná tmavovláska, ktorá sa v roku 1998 stala štvrtou najkrajšou ženou sveta v súťaži Miss World, a rovnako starý brankár Juventusu Turín patria v Taliansku k obletovaným celebritám. Svadbu však chystajú v rodisku nevesty - v Prahe.

"V decembri som Alenu pri večeri požiadal o ruku. Vzala si pár dní na rozmyslenie a potom povedala áno. Svadba bude tento rok v júni," prezradil na jar talianskym médiám Buffon, ktorý tak so zásnubným prstienkom prišiel až rok po narodení ich druhého syna. Vraj nechcel nič uponáhľať, pretože sa bude ženiť len raz v živote. Šeredová komentovala dôvody sobáša s nadhľadom: "Po prvé, už máme dve deti, po druhé sa mi nepáči moje priezvisko a po tretie budem konečne mať talianske doklady."

O svojej partnerke, s ktorou má Luisa Thomasa (narodený v decembri 2007) a Davida Leea (narodený v októbri 2009), hovorí Gigi ako o priamej a dôveryhodnej žene, na ktorú sa dá vždy spoľahnúť. Až sa s ňou ožením, hovorí, budem v dobrých rukách.

U fanúšikov si Gigi popularitu ešte zvýšil pred piatimi rokmi, keď nasledoval svoj klub do druhej ligy, kam sa Juventus na rok dostal kvôli korupčnej kauze. Obľúbenou celebritou je na Apeninskom polostrove aj Šeredová. A to nielen ako partnerka  ikony talianskeho futbalu. Sama sa dokázala uchytiť i v tamojšom šoubiznise - vystupovala v niekoľkých televíznych reláciách a zahrala si aj v dvoch filmoch, vrátane romantickej komédie Christmas in Love s hollywoodskou hviezdou Dannym De Vitom. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu