Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Jopo sa ženil: Detaily svadby a nevestinho tehotenstva!

Jopo si vzal za manželku exotickú krásku Glendu. Zobraziť galériu (12)
Jopo si vzal za manželku exotickú krásku Glendu.

TOMÁŠOV/BRATISLAVA - Svadba ako má byť! Bývalý moderátor Jozef „Jopo“ Poláček (40) si v piatok vzal za manželku svoju kubánsku priateľku Glendu Lopez, s ktorou čaká bábätko. Pre topky.sk ženích prezradil detaily svojho veľkého dňa D.

Niekdajší populárny moderátor hudobných relácií Jopo sa uplynulý piatok oženil. V priestoroch kaštieľa z 18. storočia v Tomášove si vzal za manželku exotickú krásku Glendu Lopez z Kuby. Ako sa nám podarilo zistiť, ženích na svojom veľkom dni v žiadnom prípade nešetril. Na svadbu si podľa našich informácií pozval úctyhodných stoosemdesiat hostí. 

Topky.sk zaujímalo, či mladomanželia dodržali nejaké svadobné zvyky. „Moc toho nebolo. Zo slovenských zvykov sme mali rozbíjanie taniera a preniesol som nevestu cez prah. Na Kube je zvykom hádzať na manželov ryžu, tak to sme absolvovali tiež,“ priznal Jopo.

Ako nám ďalej prezradil, o hostí bolo kráľovsky postarané. Na výber mali množstvo špecialít. „Mali sme 5 chodov. Nechýbali európske - slovenské jedlá. Aj s bryndzou. A tiež kubánske dobroty. Rovnako tak aj drinky. Popíjali sme slovenské vína a kubánsky rum, dopriali sme si aj cigary, či kávu. Celé to bolo urobené formou garden párty,“  povedal topkám bývalý moderátor.

Okrem toho sme sa tiež dozvedeli, že po polnoci nechýbala živá hudba na čele s Oskarom Rózsom a bubeníkom Martinom Valihorom. „Pridala sa aj moja rodina. Oni sú džezoví muzikanti, tak si spolu s nimi zahrali. Žúrovalo sa do rána bieleho,“ netajil čerstvý ženáč, ktorý nám priznal, že si v ten večer splnil aj svoje manželské povinnosti. „Samozrejme, svadobná noc  prebehla tak, ako mala,“ smial sa Jopo.

S polovičkou už majú naplánované aj medové týždne. „Pôjdeme do Španielska a Švajčiarska. No musíme aj veľa pracovať. Tak uvidíme, kedy presne,“ povedal Poláček. Ako tiež podotkol, musí brať ohľad aj na svoju tehotnú priateľku. Tá je vo štvrtom mesiaci.

Preto nás zaujímalo, či sa im narodí chlapec alebo dievčatko. A tiež to, aké meno bábätko dostane. „Bude to určite hebrejské, biblické meno. Ešte však presne nevieme, aké. S najväčšou pravdepodobnosťou to bude chlapec. Definitívne nám to lekári potvrdia až o pár týždňov. Manželka bude rodiť určite na Slovensku. Máme tu kamaráta, ktorý hovorí perfektne po španielsky a je to výborný odborník, tak by Glenda nemala mať až taký problém,“ prezradil Jopo, ktorý dodal, že si na Kube zakladá podnik. Dvojica teda bude žiť striedavo tam i na Slovensku.  Nechajme sa prekvapiť, ako sa im bude dariť. Obom prajeme v spoločnom živote veľa šťastia a lásky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu