Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Paris Hilton hore bez: Dráždivo sa mydlí vo vani!

Paris Hilton Zobraziť galériu (7)
Paris Hilton (Zdroj: Oxygen/Paris Hilton)

LOS ANGELES – Tá sa snáď nikdy nepoučí! Aj keď obnažené krivky Paris Hilton (30) obleteli svet niekoľkokrát, provokáciám z jej strany nie je zďaleka koniec. Do útoku totiž vyrazila s novou reality šou. Divákov však chce pritiahnuť k obrazovkám tradične – úplne nahá pred kamerou!

Začala pekne zostra! Reč je o zbrusu novej šou s názvom The World According To Paris (Svet podľa Paris), ktorá zachytáva každodenný život dedičky hotelového impéria. O tom, že nebudú chýbať pikantné detaily, svedčí úvod – Paris vpustila kameramana do kúpeľne vo svojej luxusnej rezidencii v Beverly Hills. A laškovala so spenenou hubkou!

Napustená vaňa, mydlová pena a blondínkine nahé telo – presne takouto scénou sa boháčka snaží získať priazeň svojich fanúšikov. Zrejme však pri nej vyčerpala všetku svoju fantáziu s kreativitou. Podobný aranžmán s hrátkami so sprchou totiž už dávno koluje internetom. A hoci Paris tentoraz intímne partie neodhalila, z jej strany ide len o veľmi lacné déjà vu!

Paradoxom je, že známa tridsiatnička sa súčasne s natáčaním svojho programu snaží vzbudiť ľútosť kvôli vlastnej pornonahrávke. Šťavnaté sexvideo s názvom One Night in Paris, ktoré do sveta vypustil jej exmilenec Rick Salomon, ju vraj ťaží dodnes. „Bola to tá najponižujúcejšia vec, aká sa mi kedy stala,“ smutne priznala v rozhovore s Piersom Morganom. Ten sa za oceánom odvysiela síce až v pondelok, no už teraz je jasné, že veriť jej nebude vôbec nikto!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu