Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trapas na móle: Sexi modelku museli zdvíhať zo zeme!

Ana Claudia Michels zachránená kolegyňou Zobraziť galériu (3)
Ana Claudia Michels zachránená kolegyňou (Zdroj: isifa)

RIO DE JANEIRO – Musíme si pomáhať! Aj keď zvyčajne medzi kráskami vo svete modelingu vládne tvrdá konkurencia, občas sa nájdu svetlé výnimky. Pozrite, akej pomoci sa dostalo strápnenej Ane Claudii Michels (29) – po tom, čo spadla na zadok, ju „pozbierala“ kolegyňa!

Postarali sa o poriadnu šou! Hoci pády na prehliadkach nie sú dnes ničím výnimočným, takmer vždy sa modelka zo svojho faux-pas musí „vyhrabať“ sama. To však nie je prípad brazílskej rodáčky, Any Claudie, na domácej pôde. Počas promenády v plavkách značky Blue Man síce skončila na zadku, no ten jej okamžite zachraňovala okoloidúca modelka. Ťahala ju zo zeme ako dedko repu!

Nešťastnica, ktorá tentoraz utŕžila poriadnu dávku hanby, pritom na móle nie je žiadnym nováčikom. V brandži sa pohybuje už takmer polovicu svojho života a jej krivky sa objavili v katalógu výrobcu bielizne Victoria's Secret či v reklamách módneho domu Calvin Klein. Do svojich kampaní ju však obsadil aj Armani, Vuitton a Tommy Hilfiger. Či sa za jej pádom skrývajú podpätky alebo len rovnováha, je otázne. Isté však je, že ju to muselo poriadne škrieť!

Aj keď vychytávky v módnom priemysle napredujú, počet pádov na prehliadkach pribúda. Naposledy sa o poriadnu komédiu postarali modelky počas módnej šou Fashion for Relief pod záštitou Naomi Campbell - k zemi išli jedna za druhou. Uvidíme teda, čím nás superštíhle krásavice prekvapia nabudúce!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu