Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ani nahá ani oblečená: Modelka prišla naostro a rozpálila Cannes!

Candice Boucher odvažnou róbou vyrážala dych Zobraziť galériu (13)
Candice Boucher odvažnou róbou vyrážala dych

CANNES – Všetky pohľady strhla okamžite na seba! Reč je o modelke juhoafrického pôvodu, Candice Boucher (27), ktorá sa na čerenom koberci filmového festivalu postarala o poriadny rozruch. Sobotňajší večer totiž patril jej odvážnej róbe – ledva prekrývajúcej intímne partie!

Tá má teda odvahu! Presne to behalo po rozume hosťom 64. ročníka filmového festivalu na juhu Francúzska, ktorí zavítali na premiéru izraelskej snímky Hearat Shulayim. Hlavnou hviezdou totiž tentoraz nebola nijaká bollywoodska hviezda. Smotanu zlízala modelka v priehľadných šatách, pod ktorými nemala vôbec nič. Cudnosť jej chránila len strategicky umiestnená výšivka!

Obnažený zadok, obrysy stehien a dokonale ploché bruško – to všetko mohli prítomní páni obdivovať na postavičke zvodnej Candice. Manekýnka im totiž na fantáziu veľa priestoru nenechala. Tým, čo doteraz predvádzala len na stránkach magazínov FHM, GQ, Cosmopolitan či kalendárov Sports Illustrated, bez ostychu zvádzala naživo.

Galéria: Ani nahá ani oblečená: Modelka prišla naostro a rozpálila Cannes!

Ak by vám však takýto šteklivý outfit nestačil, siahnite po aprílovom čísle Playboya z minulého roku. Na jeho stránkach sa totiž brunetka nechala zvečniť v Evinom ruchu ako kráľovná safari uprostred divočiny!

Candice Boucher pri fotení pre kalendár Sports Illustrated

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu