Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Minišaty bez podprsenky a sexi nohy: S Herzigovou je v Cannes horúco!

Víkend v Cannes patril dlhonohým kráskam Zobraziť galériu (6)
Víkend v Cannes patril dlhonohým kráskam

CANNES – Červený koberec na 63. ročníku medzinárodného filmového festivalu dýchal sexepílom aj cez víkend. Predvádzali sa totiž na ňom krásky, pri ktorých konvencie už tradične idú bokom – prvé husle hrali dlhonohé sexice s Evou Herzigovou (37) na čele!

Čím kratšie, tým lepšie! Známa modelka s rodiskom u našich českých susedov sa stala stredobodom pozornosti počas nedeľňajšej premiéry snímky The Princess of Montpensier. Hoci Eva do sveta filmu nikdy nepatrila, v spomínaný večer sa jej podarilo zatieniť aj ostrieľané herečky. Za to už opäť mohol predovšetkým jej nadmieru vyzývavý outfit – v čiernych ultrakrátkych šatách z čipky bola jednoducho neprehliadnuteľná!

O úsmevy na tvárach prítomných hostí sa postarala dvojica, ktorú tvoril herec Said Taghmaoui s neznámou kráskou. Tá totiž dorazila v rovnako odvážnych minišatách priliehavého strihu, pričom už na prvý pohľad bolo všetkým jasné, že aj jej podprsenka zostala doma. Takúto ženskú rafinovanosť však nakoniec potlačil samotný herec, ktorý bol od nej takmer o hlavu nižší – pod jej pazuchou totiž pôsobil dojmom, že si svoju úlohu vo vzťahu jednoducho vymenil!

So záplavou čipky sa predviedla tiež tridsiatnička Evangeline Lily. So sviežim mejkapom a napoly rozpustenými vlasmi vyzerala síce očarujúco, no celkový imidž jej pokazila dlhá róba. Tá jej totiž pridala niekoľko rokov a urobila z nej nenápadnú sivú myš!




 
Ďalšie elegantné róby, ktoré predviedli Kate Beckinsale či Salma Hayek nájdete TU.


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu