Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Britney Spears je opäť vo forme: Zažiarila na červenom koberci!

Britney opeknela o sto percent. Zobraziť galériu (13)
Britney opeknela o sto percent.

LOS ANGELES – Už dávno nevyzerala tak dobre! Nadýchané zvlnené vlasy, uvoľnený úsmev a postava, na ktorej sa odrazilo poctivé cvičenie – tak sa predviedla kedysi spustnutá Britney Spears (29) dnes. Nuž, práca na lepšom imidži jej zatiaľ vychádza na jednotku!

Žiadne odrastené vlasy ani tepláky! Fotografie Britney v poslednom čase zväčša zobrazovali v nie najlepšej forme. Speváčka akoby si na seba natiahla najstaršie veci, aké našla a mejkap alebo preháňala alebo naň pre istotu zabudla úplne. Jediné snímky, na ktorých pripomínala hviezdu boli tie, ktoré prešli retušou. Dnes sa však situácia zjavne zmenila!

Britney na akcii Evening Of Southern Style neprajníkom doslova vytrela zrak. Hoci svetlozelené šaty by mohli mať aj o niečo lepší strih, speváčka bola hviezdou večera. Vyzeráš skvele, Britney!" kričali aj fotografi, ktorým s úsmevom pózovala. Pred pripravovaným turné na sebe zjavne zamakala a zhodila pár kíl. V súkromnom živote jej zas určite prospelo urovnanie vzťahov s exmanželom Kevinom Federlinom.

Na párty blondínka prišla so svojím priateľom Jasonom Trawickom, s ktorým momentálne tvoria nerozlučnú dvojicu. Akcie sa zúčastnili aj ďalšie známe tváre šoubiznisu vrátane Kelly Osbourne či Kim Kardashian. Či sa aj im outfit vydaril tak, ako Britney, môžete zistiť v galérii.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu