Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Perverzné chúťky Britney Spears: Sex v trojici a lesbické orgie!

Britney Spears Zobraziť galériu (13)
Britney Spears

LOS ANGELES – Nie je to žiadne neviniatko! Hoci si Britney Spears (30) počas kariéry prešla naozaj všakovakými škandálmi, ten najnovší má poriadne pikantnú príchuť. Jej bývalý ochrankár totiž plánuje zverejniť divoké zákulisie svetového turné. Bol to vraj samý sex a drogy.

V sexuálnom apetíte nepozná mieru. Taký je záver päťmesačného pozorovania Fernanda Floresa, ktorý dohliadal na bezpečnosť niekdajšej popovej princeznej počas turné ešte v roku 2010. Prepierať špinavú bielizeň však nebude zadarmo. Šteklivé podrobnosti zhrnie v knihe, za ktorú od vydavateľa požaduje rovných milión dolárov!

Celá záležitosť je o to provokujúcejšia, že svedectvo bývalého policajta by malo v knižnej podobe vyjsť v deň speváčkinej svadby. Zatiaľ čo blondínka bude po tretíkrát hovoriť oficiálne „áno“, na jej fanúšikov údajne čakajú detaily plné erotiky. „Britney má obrovský sexuálny apetít. Z toho, čo mi povedala, je jasné, že jej turné prekračovali všetky hranice,“ nechal sa počuť 31-ročný potenciálny spisovateľ.

O tom, že Britney sa mimo pódia správala ako odtrhnutá z reťaze, majú svedčiť jej vlastné historky. „Počul som príbehy o sexe v trojici, orgiách, lesbických hrátkach – veci, z ktorých by sa vám ježili vlasy. Vždy mala okolo seba veľa mladých atraktívnych tanečníc. Bol v tom chľast, drogy a dráždivé vyvádzanie vo vírivkách,“ tvrdí Flores vo svojej výpovedi. Ako sa teda zdá, na stránkach svojho diela bývalú zamestnávateľku šetriť rozhodne nemieni. A aby toho nebolo málo, s knihou pobeží aj pred súd. Mala by mu totiž poslúžiť ako podklad k žalobe za sexuálne obťažovanie, z ktorého ju obvinil v roku 2010.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu