Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vzorná mamička Britney Spears: S varechou jej to ide jedna radosť!

Britney Spears s deťmi Zobraziť galériu (8)
Britney Spears s deťmi

LOS ANGELES – Že nevie, kde sa v jej dome vlastne nachádza kuchyňa? Omyl! Po domácky rozgajdaná Britney Spears (29) všetkým fanúšikom dokázala, že sa v tejto miestnosti zdržuje, ba dokonca vie aj variť – aj keď iba čaj. Zdá sa však, že jej roztomilým synom chutí viac ako cola!

Gazdinka ako sa patrí! Hoci Britney na prvý pohľad nepôsobí ako žienka domáca, prostredníctvom svojej Twitter stránky všetkým dokázala, že  minimálne ľadový čaj pripraviť vie. Na rodinnej fotografii si zapózovala aj so svojimi synmi Seanom Prestonom a Jaydenom Jamesom, ktorí ťahali nápoj slamkou tak, že im skoro oči vypadli!

Predbieha sa s Kevinom? Blondínka pritom nepatrí medzi celebrity, ktoré by na web každú chvíľku dávali fotografie zo svojho súkromia. Žeby sa Britney v očiach verejnosti chcela vyrovnať otcovi svojich detí, Kevinovi Federlineovi? Toho fotografi často zachytávajú v úlohe pozorného otca. Trénuje totiž v detskej bejzbalovej lige, a tak sa so synmi pravidelne stretáva na čerstvom vzduchu, zväčša aj v prítomnosti svojej tehotnej priateľky Victorie Prince.

Britney teda možno chcela jasne dať najavo, že ani ona svojich synčekov nezanedbáva. Doložiť to mohol aj komentár pod fotografiou: „Včera som si s chlapcami skvele užila pri hre a neskôr som im pripravila sladký mamin domáci čaj!“ Zdá sa, že bývalá pop hviezda sa vážne rozhodla vybojovať si titul matky roka. Uvidíme, ako dlho jej to vydrží!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu