Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Strhaná a zostarnutá: Britney, už vyzeráš ako vyžitá 40-ka!

Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Britney Spears

LOS ANGELES – Svoj imidž vôbec nerieši! Zatiaľ čo kolegyne v jej veku sa zo zásady pretŕčajú vždy dokonalo upravené, Britney Spears (29) sa o akokoľvek pestovaný dojem už ani nesnaží. Dobrovoľne prijala úlohu zanedbanej a unavenej matky – pop hviezdu totiž nepripomína ani z ďaleka!

Vyzerá čoraz horšie! Hoci na jej nezáujem o vlasy, postavu, či outfit v bežný deň sme si už dávno zvykli, Britney hranice svojej nedbalosti posúva čoraz vyššie. Najnovšie totiž pridala už aj rozmazaný mejkap a nevábnu pleť, ktorá jej na prvý pohľad pridáva minimálne 10 rokov. Pred paparazzmi sa síce neskrýva, no veľkú radosť zo seba zrejme nemá!

Spľasnutá hriva, bodkovaný top a neforemný plášť – s takou výbavou hudobníčka dorazila do nočného klubu HYPE, kam prišla podporiť svoju uletenú kolegyňu Nicki Minaj. Medzi týmito dvoma speváčkami sa totiž nečakane vyvinulo silné puto priateľstva. Na after-párty sa neustále objímali a robili si spoločné zábery... Na ktorých sa Britney síce usmieva, no najlepšie veru nevyzerá!

To, že skutočná Britney nemá s tou vyretušovanou vôbec nič spoločné, nevadí ani jej milencovi, Jasonovi Trawickovi. Podľa fotky, na ktorej si blondínka prehrabáva vlasy, to s ňou totiž myslí naozaj vážne. Na speváčkinom ľavom prstenníku sa blyští niečo, čo sa nápadne podobá na zásnubný prsteň. Čo na svojej zanedbanej polovičke vlastne vidí, však občas býva skutočne otázne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu