Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Desivá spoveď svedka nehody: Dara ho zmietla z cesty!

Dara Rolins podľa svedka Václava Grossera zmietla motocyklistu z cesty. Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins podľa svedka Václava Grossera zmietla motocyklistu z cesty.

BRATISLAVA/PRAHA – Bola to obrovská rana! Český denník Aha! vyspovedal penzistu Václava Grossera (69), ktorý videl následky sobotňajšej nehody Dary Rolins (37) krátko po tom, čo sa stala.

Václav Grosser býva pri mieste, kde sa tragédia odohrala. V rozhovore pre Aha! povedal, že v sobotu okolo poludnia počul strašnú ranu: „Zo začiatku som tomu nevenoval pozornosť. Keď som však začul sirény, pozrel som sa von a videl, čo sa deje.“

Cez okno svojho domu potom sledoval situáciu. „Tá beštia ho normálne zmietla z cesty. Vo vozovke je diera, ktorá ju zrejme vyhodila v tej rýchlosti do protismeru a už sa nemala kam uhnúť. Motorka bola úplne rozmlátená, ona mala odlomený ľavý bok nárazníku a blatníku,“ opísal Grosser situáciu.

Ako ďalej povedal, rozbitá cesta je prekliata. „Nedávno tu dokonca nabúrali policajti. Všade je samá diera, nedá sa tu jazdiť. A okrem toho tu všetci lietajú ako blázni. Je tu štyridsiatka, no šoféri chodia osemdesiat či dokonca sto. Keď čakám na autobus, radšej sa na zastávke postavím ďalej, aby ma niekto nenabral,“ priblížil penzista svoje skúsenosti s úsekom, kde v sobotu zrazila Dara Rolins motocyklistu († 63).

Autonehoda, ktorá sa stala v Šáreckom údolí, je v súčasnosti predmetom policajného vyšetrovania. Sú dve verzie toho, čo sa stalo. Jedna hovorí o tom, že sa motocyklista vyhýbal diere vo vozovke, druhá, že sa chcela popraskanej ceste vyhnúť speváčka. Policajný zdroj denníku Aha! tvrdí, že moped a aj Darine auto sú momentálne na expertíze. Telo zosnulého bude podrobené lekárskej pitve, aby odborníci určili presnú príčinu smrti. V prípade, že bude Dare preukázaná vina, hrozia jej až tri roky za mrežami.

Viac článkov o tragickej nehode:

Dara Rolins po tragédii: Tajný list pre zdrvenú vdovu!

Dara Rolins: Po nehode sa zrútila, no je v poriadku!

Dara Rolins mala autonehodu: Usmrtila motocyklistu!

Čierny zoznam celebrít: Tragédiu a nešťastie za volantom zažili okrem Rolins aj títo!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu