Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

TAJNÝ ŽÚR slovenskej herečky: Plný hviezd a... Wau, vyzerala fantasticky!

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - V sobotu večer sa v centre nášho hlavného mesta konala tajná oslava slovenskej herečky Lucie Lapišákovej. Sympatická blondínka totiž oslavovala svoje životné jubileum. Zablahoželať jej okrem rodiny a blízkych prišlo aj mnoho známych osobností, nechýbala hudba a dobré jedlo a... Pozrite, vyzerala fantasticky!

Tajná oslava slovenskej herečky Lucie Lapišákovej (Zdroj: Topky.sk)

V sobotu sa na bratislavských Mlynských Nivoch oslavovalo do rána bieleho! V jednom z podnikov sa totiž konala oslava životného jubilea známej slovenskej herečky. Lucia Lapišáková zorganizovala oslavu, na ktorú pozvala nielen celú svoju rodinu, ale aj priateľov a kolegov z divadla.

Zablahoželať jej prišlo mnoho známych osobností... Za všetky spomeňme Katku Ivankovú, Marcela Ochránka, Karin Olasovú s Přemyslom Boublíkom či režiséra Svetozára Sprušanského, ktorí spoločne zabávajú divákov po celom Slovensku s predstaveniami Divadla Komédie. 

Zľava: Přemysl Boublík, Karin Olasová, Marcel Ochránek, Lucia Lapišáková, Svetozár Sprušanský, Katarína Ivanková
Zobraziť galériu (12)
Zľava: Přemysl Boublík, Karin Olasová, Marcel Ochránek, Lucia Lapišáková, Svetozár Sprušanský, Katarína Ivanková  (Zdroj: Topky.sk)

Pozvaným sa o zábavu starala cimbalovka, ktorú počas večera viackrát svojim spevom doplnila Katka Ivanková či samotná oslávenkyňa. Okrem dobrého jedla a príjemnej spoločnosti tak nechýbala ani kvalitná hudba a tanec.

TAJNÝ ŽÚR slovenskej herečky:
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Topky.sk)

Za zmienku určite stojí aj výzdoba, ktorá pozostávala z Luciinych súkromných fotiek v priereze rokov. A samotná oslávenkyňa, ktorá počas večera doslova žiarila. Oblečené mala dlhé levanduľovo fialové šaty, ktoré dali vyniknúť jej perfektnej postave a dokonalá vizáž bola len čerešničkou na torte. Veď uznajte, tipli by ste jej 50 rokov?!

Lucia Lapišáková so synom
Zobraziť galériu (12)
Lucia Lapišáková so synom  (Zdroj: Topky.sk)

Viac FOTO v GALÉRII»

Viac o téme: Lucia Lapišáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu