Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Kobielsky na Deň matiek nezabudol: Tej svojej dal obrovskú kyticu a... Aha, na tú PODOBU!

Vlado Kobielsky
Vlado Kobielsky (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Obľúbený slovenský herec Vladimír Kobielsky (48) si ctí sviatky a tradície... A výnimkou nie sú špeciálne dni, akým je Deň matiek. Ten pripadol na nedeľu 12. mája. A Kobielsky naňho nezabudol. Dokonca s predstihom tej svojej milovanej mame darovať obrovskú kyticu. Fotkou sa pochválil na sociálnej sieti. Aha, ako sa podobajú!

Galéria: Vlado Kobielsky

Deň matiek je dňom, kedy sa vzdáva úcta matkám a materstvám. Je oslavovaný po celom svete v rôzne dni - zatiaľ čo na západe slávia tento deň na štvrtú pôstnu nedeľu, v arabských krajinách 21. marca... No a na Slovensku máme tento deň každý rok v druhú májovú nedeľu. Tentokrát to vyšlo na 12. mája. 

Obdarovať svoju mamu Kvetku nezabudol ani Vladimír Kobielsky. A urobil to dokonca s dvojdňovým predstihom. Na znak vďaky a lásky za všetko, čo preňho v živote urobila, jej daroval obrovskú kyticu. A krásnym momentom sa pochválil aj na sociálnej sieti Instagram. Sledovatelia sa pri pohľade na záber zhodovali v jednom: „Vidiet, že ste mamičkin syn, lebo sa na ňu podobáte.“ Čo myslíte vy?

 

Viac o téme: Deň matiekVladimír Kobielsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu