Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Anna Slováčková bojuje s RAKOVINOU: Priateľ jej oholil hlavu… Mohol jej urobiť TOTO?!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram AS)

PRAHA - Je to bojovníčka! Anna Slováčková už dlhé mesiace zápasí so zákerným ochorením. Potom, čo prekonala rakovinu prsníka, sa jej táto pliaga znova objavila a zasiahla jej pľúca a uzliny. Umelkyňa už vyše pol roka absolvuje chemoterapie, ktoré sú mimoriadne náročné a nechala sa počuť, že nádory sa postupne zmenšujú...

Pokorná umelkyňa dúfa, že liečba je na dobrej ceste a o informáciách o tom, ako postupuje, sa delí aj so svojimi sledovateľmi na sociálnych sieťach. Anička si teraz musela kvôliu chemoterapiám opäť oholiť hlavu, keďže jej vlasy vypadávali v chumáčoch. Tento proces neabsolvovala prvýkrát a svoju premenu zdokumentovala a následne zverejnila na svojom profile. 

Anna Slováčková bojuje s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram AJS)

„Nooo. Tak do tretice všetko dobré, hm? Nemôžem povedať, že by som si na to dokázala už zvyknúť. Áno. Sú to len vlasy. Ono to zas dorastie," okomentovala herečka, ktorá priznala, že tento proces človeku na pozitívnom vnímaní samého seba rozhodne nepridá. Aj napriek tomu, že vyholenie si hlavy musí byť nepredstaviteľne nepríjemné, Anička to obrátila na srandu. 

Strojček totiž zverila do rúk svojho partnera a vznikla z toho spoločná "zábavka". Slováčkovej priateľ sa na jej hlave poriadne vyšantil a vytvoril jej smiešny účes. Umelkyňa výsledok ukázala aj svojim fanúšikom a k záberom pridala za všetko hovoriacu pieseň "Jóžin z Bážin", ktorý jej look dokonale vystihol. Ako Aničku priateľ vystrihal, si môžete pozrieť v našej galérii! 

Galéria: Galéria Anna Slováčková

Viac o téme: RakovinaAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu