Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Diváci Let's Dance ŠALELI: Ďurovčík predviedol nový balet AMADEUS.... Celá sála na nohách!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Za nami je už ôsme kolo Let's Dance a tento večer bol opäť plný emócií, humoru, nečakaných momentov a najmä famóznych tanečných čísel. A tie sa však nepostarali iba súťažiace páry. Veľkolepý večer otvorili umelci zo Slovenského divadla tanca, ktorí predviedli fenomenálnu choreografiu z nového moderného baletu Amadeus...

Ján Ďurovčík je už dlhé roky rešpektovaný ako špičkový režisér muzikálov, no okrem nich sa venuje aj modernému baletu. So svojím Slovenským divadlom tanca už dosiahol mnohé medzinárodné úspechy v zahraničí. A prednedávnom prišiel s jedinečným predstavením Amadeus - dielom, ktoré je inšpirované príbehom génia Wolfganga Amadeusa Mozarta. Premiéra dychberúceho baletného predstavenia sa konala ešte koncom februára v Trnave, no a odvtedy vypredáva jednu sálu za druhou. 

Diváci Let's Dance ŠALELI: Ďurovčík predviedol nový balet AMADEUS.... Celá sála na nohách! (Zdroj: TV Markíza)

Galéria: Galéria z veľkolepej premiéry moderného baletu Amadeus

Tentokrát sa ale Ďurovčíkov ansábel predviedol na celkom iných doskách - a to na parkete populárnej šou Let's Dance, kde sa postarali o úvod večera. Prítomní hostia len zadržiavali dych pri pohľade na neuveriteľný výkon špičkových tanečníkov na čele s Miňom Figurom. Tých po tomto výkone odmenili vôbec prvou standing ovation večera a na nohách stála aj celá porota. Nadšení ale neboli iba oni, ale aj diváci pred televíznymi obrazovkami. 

Diváci Let's Dance ŠALELI:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ooooo, tak to som netušila, že balet môže vyzerať aj takto. Prekrásne niečo," napísala v diskusii istá Adriana. „Nenormálni boli tí tanečníci, klobúk dole," pridala sa divák Radoslav. „Wau, nádhera! Rovno zajtra kupujem lístky," vyjadrila sa zasa diváčka Iveta.

Nuž a ak by ste o lístky na predstavenie Amadeus mali záujem aj vy, môžete si ich kúpiť TU prostredníctvom siete predpredaj.sk . Na tento výnimočný zážitok budete spomínať ešte dlho! 

Diváci Let's Dance ŠALELI:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceJán ĎurovčíkAmadeus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu