Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovensko zasiahla SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel spevák Dušan Grúň (†81) !

Dušan Grúň v roku 2022 na oslave svojich 80. narodenín. Zobraziť galériu (3)
Dušan Grúň v roku 2022 na oslave svojich 80. narodenín. (Zdroj: Profimedia)

BRATISLAVA - Len dva dni po príspevku, v ktorom sa Dušan Grúň lúčil so svojimi blízkymi a fanúšikmi, obletela verejnosť smutná správa. Legendárny slovenský spevák dnes v skorých ranných hodinách zomrel.

Galéria: Dušan Grúň

„„S hlbokým zármutkom oznamujeme, že dnes 22. 4. 2024 v skorých ranných hodinách o 5:05 zomrel spevák Dušan Grúň - v bratislavskej nemocnici potom, čo ho hospitalizovali a uviedli do umelého spánku dňa 11. 4. 2024 - zlyhanie orgánov,““ informuje Anna Olvecká. Smutnú správu potvrdila aj jeho manželka Majka Grúňová. 

Legendárny slovenský spevák zomrel len 2 dni po tom, čo sa na jeho sociálnych sieťach objavil desivý status. „Modlite sa prosím za mňa. Je so mnou zle. Lúčim sa s Vami,“ zneli slová príspevku, ktorý, ako sa ukázalo, písala jeho manželka. Grúň totiž v tom čase bojoval v nemocnici so silným zápalom pľúc a začali mu zlyhávať orgány. 

„Nechcel by chodiť z nemocnice do nemocnice po zvyšok života alebo byť na prístrojoch. Ak by to tak malo byť, nech si ho radšej Pán Boh vezme,“ vyjadrila sa Majka s plačom pre Nový Čas Nedeľa. Česť jeho pamiatke!

Dušan Grúň v roku 2022 na oslave svojich 80. narodenín.
Zobraziť galériu (3)
Dušan Grúň v roku 2022 na oslave svojich 80. narodenín.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dušan Grúň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu