Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Nevesty z Ruže sa POBILI: Pád na nos, ŠKRIABANCE, nenávisť a... OŠKLBALA ju ako sliepku!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Preboha, tak toto tu ešte nebol! Piatková epizóda Ruže bude dramatická ako nikdy predtým. A príde aj k agresii, akú diváci v tejto šou ešte nevideli... Dievčatá dostanú príležitosť vyriešiť si svoje nevysporiadané účty a poriadne si to zrátajú!

Ako to už býva zvykom, aj tentokrát príde Krištof s hrou, ktorá vzbudí obrovské emócie. Pokiaľ patríte k skalným fanúšikom Ruže, určite viete, že dievčatá sa rozdelili na dva "gangy". No a práve tieto skupinky sa proti sebe postavia v pomyselnom "ringu". Moderátor vytvorí dvojice z opačných tímov, no a tieto dievčatá na seba dostanú vesty s pripevnenými balónmi. Úloha bude jasné - prasknúť všetky balóny, ktoré má na sebe súperka s tým, že "nevesty" môžu využiť všetky svoje "zbrane" vrátane nechtov či zubov. 

Galéria: Ruža pre nevestu - Balónová bitka

Netreba hovoriť, že niektoré zo súťažiacich táto myšlienka vyslovene nadchne, keďže budú chcieť svojim oponentkám zrátať všetky "krivdy". Väčšina dievčat z modrého týmu bude chceť dostať pod ruky favoritku Julii, aby s ňou mohli vytrieť zem. Prvý súboj však prebehne medzi Dolli a Larou. Prsatá blondínka, ktorá svoju súperku dohonca pohryzie, skončí nosom na zemi. „Mám do krvi nechty zlomené a padla som nosom na zem," posťažuje sa nezamestnaná kaderníčka. 

Bitku si podľa všetkého najviac užije plus size modelka a someliérka Verona, ktorá vraj dokonca v minulosti zbila dvoch chlapov v bare. Proti nej nastúpi blondínka Lucy. „Je sa prečo báť. Pretože to málokto vie, ale ja som veľké zviera, keď chcem a keď ho pustím. Ja tu držím takého netvora," vyhlási sebavedomo Verona. A veru, strach Lucy bude oprávnený. Tmavovláska ju takmer zderie z kože. „Ja normálne som mala taký pocit, že nenávisť. Nenávisť voči mne," bude sa čudovať plavovláska. „Strašne ma bavil jej strach v očiach, jak sa ma bála, milujem to," povie Verona s neskrývaným uspokojením. A nebude jediná. „Si ju vyšklbala jak sliepku," zakričí si nadšená Frederika. 

Nevesty z Ruže sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Práve vďaka súboju s ňou sa zraní aj Anet. Tá taktiež skončí na zemi. „Ja som sa strašne udrela," zavzliká kľačiac na zemi a ledva lapí dych. Extrémne drsný súboj nastane aj medzi Jennifer a Julií. „Vycítila som z jej strany agresiu a taká snahu ma zničiť," opíše súťažiaca z Česka, ktorá svojej súperke nezostane nič dlžná. Jennifer skončí celá doškriabaná. 

Neviete sa dočkať, kedy zistíte, ako všetky súboje dopadli a kto vyhral? Dozviete sa to už dnes o 20:30 na obrazovkách televízie Markíza!  

Nevesty z Ruže sa
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Ruža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu