Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Zdravotné problémy Martina Nováka: Pred Let's Dance dostal ZÁCHVAT... Musí byť na TABLETKÁCH!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas uplynulého kola Let's Dance sa musel so šou rozlúčiť šéfkuchár Martin Novák. Až keď z nablýskanej šou vypadol. sa na verejnosť dostala informácia, že televízneho gastro mága už dlhodobo trápia zdravotné problémy... Čo sa mu stalo?

Martin toho mal skutočne nad hlavu. Okrem toho, že sa venoval svojej reštaurácii a rodine, absolvoval nakrúcanie Na nože, musel drieť na tanečných tréningoch a dokonca schudol vyše 10 kilogramov. Nie je to však len o tom, že si zamakal. Nováka trápia zdrovotné problémy so žlčníkom. „Od minulej jesene som sa fakt nezastavil a už to začínam cítiť. Mám nejaké zdravotné problémy. Musím si tieto veci vyriešiť. Potom príde voľno,“  priznal v rozhovore pre cas.sk a potom bol konkrétnejší. 

Galéria: 6. kolo Let's Dance

Novák prezradil, že pred začiatkom Let's Dance dostal záchvat. „Dva týždne pred začiatkom Let’s Dance ma chytili žlčníkové kamene. Chytil som záchvat. Chvalabohu, dá sa s tým niečo robiť. Diéta prišla,“ hovorí šéfkuchár, ktorý doslova žije kuchyňou, ale niektoré jedlá si teraz musí odopierať. Jeho tanečná partnerka Julie Rezková prezradila, že Martin mal často chuť na klasickú, no zato poriadne nezdravú pochúťku - vyprážaný syr. „Raz za čas mám chuť aj na takúto divočinu. Keď sa dám do poriadku, tak to bude asi prvé jedlo, ktoré si dám.“ dodal Novák. 

O problémoch so zdravím rozprával aj v markizáckom teleráne, kde dodal, že počas svojej práce v gastre či nakrúcaní na nože má ako zálohu nachystané tabletky. 

Zdravotné problémy Martina Nováka:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Na nožeMartin NovákJulie Rezková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu