Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dramatické sviatky moderátorky spravodajstva: BIZARNÝ PÁD na skialpoch!

Simona Simanová Zobraziť galériu (5)
Simona Simanová (Zdroj: Instagram S.S.)

ROHÁČE - Simona Simanová (38) je neodmysliteľnou súčasťou spravodajského tímu RTVS. Za moderátorským pultíkom stála aj počas veľkonočných sviatkov. Nedalo sa však nevšimnúť si obviazanú nohu a nízke topánky, ktoré si netradične zvolila k elegantným šatám. Cez víkend mala totiž nepríjemný úraz - skutočne bizarný pád na skialpoch!

Galéria: Simona Simanová

Simona Simanová má k športu veľmi blízko. Ako nám kedysi spomenula, rada by si preto zamoderovala aj nejaký športový event. Vo skvelej forme sa udržiava cvičením pilatesu, no vo voľných chvíľach rada zájde aj na hory. Tie si dopriala aj počas veľkonočných sviatkov, kedy spolu so svojimi blízkymi zašla na skialpy. 

Dramatické sviatky moderátorky spravodajstva:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagarm S.S.)

No zdanlivo jednoduchý výšľap na lyžiach dopadol pre moderátorku bolestivo. Práve keď smerovala hore kopcom, sa jej totiž podarilo padnúť. „Čo myslíte, môže niekto spadnúť, keď ide smerom hore na skialpoch? Môže! Simanová. Ešte že to bolo to zdravé koleno,“ zahlásila moderátorka, ktorej udreté koleno okamžite spuchlo. Zaujímalo nás preto, či je v poriadku. 

„Asi si zajtra nezabehám a do správ si neobujem vysoké topánky. Ale o pár dní budem snáď fit. Na Bratislavské módne dni, kde moderujem aj predvádzam, by sa už vysoké topánky patrili,“ prezradila nám Simanová. „Bolí to, ale už som volala s mojím doktorom a pozrie sa mi na to. Dúfam, že to nebude nič vážne, lebo nemocnice fakt nemusím,“ dodala Simanová, ktorú sme počas sviatkov mohli vo večernom spravodajstve vidieť v nízkych topánkach a s obviazaným kolenom.

Aktuálne už vie, čo má s kolenom a diagnóza nie je vôbec príjemná. „Mám natrhnutý skrížený väz,“ prezradila nám Simanová. Prajeme skoré zotavenie. 

Dramatické sviatky moderátorky spravodajstva:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagarm S.S.)

Viac o téme: RTVSSimona Simanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu