Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kronerovej hviezdne maniére: TOTO na pľaci nesmie chýbať! Ak to nemá, už aj koná

Zuzana Krónerová v seriál Vytoč môjho agenta
Zuzana Krónerová v seriál Vytoč môjho agenta (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Herecké hviezdy hrajú samé seba ako klientov agentúry – tento model umožňuje ponúknuť divákom bežne nedostupné herecké hviezdy. Jednu z úloh stvárnila aj Zuzana Kronerová. Stvárňuje ženu, ktorú nič nerozhádže!

Čo nevieme o hercoch, ale oni a ich hereckí agenti zažívajú každý deň? Seriál Vytoč môjho agenta rozpráva komediálne príbehy z kastingovej agentúry.

Galéria: Fotogaléria: Seriál Vytoč môjho agenta

Herečka Kronerová stvárňuje prototyp ženy, ktorú už nič nerozhádže, je ironická a má nadhľad. Yvetu už v živote nič nezlomí, všetko zažila, pozná každého a už dlho sa ničoho nebojí. Jej pozícia v agentúre je skôr poradenského charakteru, často má väčší nadhľad a jej rázne vstupy sú nielen zábavné, ale aj konštruktívne a realistické. Jej ironické názory a poznámky sú dobrým protipólom Jiřího prílišnej citlivosti a Mariánovej praktickosti. Yveta sama vo svojom vnútri rieši otázku, či pre ňu má ešte zmysel pracovať v prostredí, kde už takmer nikto z jej rovesníkov nezostal.

S rolou agentky sa Zuzana Kronerová veľmi stotožnila: "Poznala som panie produkčné, ktoré sa starali o organizáciu nakrúcania, takže bola mi blízka nielen vekom, ale aj preto, že je to stará škola, poctivá filmárka, ktorá miluje hercov, pozná všetkých režisérov a celú svetovú kinematografiu. Nebolo ťažké stotožniť sa", hovorí herečka a prezradila aj to, aké pocity ju sprevádzajú pred prvou klapkou a či má nejaké maniere. Počúvajte vo videu, čo priznala.

 

Kronerovej hviezdne maniére: TOTO na pľaci nesmie chýbať! Ak to nemá, už aj koná (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: TV JOJSeriálZuzana KrónerováVytoč môjho agenta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu