Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jennifer z Ruže prehovorila: ŽENÍCH ich PODVIEDOL... Celý čas mal INÚ FRAJERKU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Fúha, tak toto je naozaj silná káva! Medzi najvýraznejšie účastníčky tohtoročnej série Ruže pre nevestu rozhodne patrí aj temperamentná Jennifer. Táto 28-ročná tmavovláska už 6 rokov žije vo Švajčiarku, kde pracuje ako manažérka predajne. No a práve v spomínanej krajine sa už pokúsila o hľadanie lásky prostredníctvom reality šou. Jennifer minulý rok súťažila v tamojšej verzii našej Ruže a tam... Tak toto je MEGA PODRAZ!

Ako sme už písali, v roku 2023 Jennifer hviezdila vo švajčiarskej verzii šou Ruža pre nevestu - Der Bachelor. Tam jej víťazstvo uniklo len o vlások a skončila v TOP trojici. V šou bojovala o srdce fešáka s menom Fabrizio Behrens. A nádejná "nevesta" pre nášho "ženícha" Radka Urbanyaka teraz prezradila, že svoju prehru neľutuje. Jej "neúspech" sa totižto napokon ukázal ako výhra. 

Galéria: Jennifer - Ruža pre nevestu

„Vyšlo najavo že švajčiarsky ženích mal po celý čas šou frajerku, ktorá naňho doma čakala. Doteraz sa nad tým síce polemizuje, ale my vieme, ako to bolo,“ povedala v rozhovore pre web markiza.sk.  „Kamarát sa ma potom spýtal, či to nechcem skúsiť aj v slovenskej Ruži. Po čase som si zároveň uvedomila, že neviem byť s nikým iným ako so Slovákom, tak som si povedala prečo nie,“ dodala Jennifer, ktorá pochádza z Nitry. 

Jennifer z Ruže prehovorila:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Svoju účasť v slovenskej verzii "Bachelora" absolútne neľutuje. Práve naopak. „Slováci to robia určite profesionálnejšie, dávajú si fakt záležať. Ak si však niekto myslí, že mám oproti iným babám výhodu, mýli sa. Švajčiari sa od nás rozhodne majú čo učiť,“ dodala Jennifer, ktorá má aj podľa divákov našliapnuté k tomu, aby to v šou dotiahla ďaleko, keďže je zrejmé, že je mimoriadne ambiciózna. 
 

Viac o téme: JenniferRuža pre nevestu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu