Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Vyhlásili STÁVKY na víťaza Let's Dance: TOTO je najväčší favorit a... TENTO nepresvedčil!

Kto je vaším favoritom? Zobraziť galériu (4)
Kto je vaším favoritom? (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V nedeľu večer odštartovala na obrazovkách televízie Markíza nová séria tanečnej šou Let's Dance. Známe tváre v sprievode profesionálnych tanečníkov prvýkrát predviedli, čo sa za týždne tvrdých tréningov naučili. Diváci tak mohli už posúdiť, kto má najvyššie šance na výhru a kto naopak vôbec... A na kráľa tanečného parketu sa dá už aj staviť. Pozrite, aké sú na jednotlivé páry kurzy!

Galéria: 1. kolo tanečnej šou Let's dance

Prvé kolo Let's Dance bolo takpovediac zahrievacie. Nikto ešte nevypadol, len tanečné páry prvýkrát predviedlo, čo sa za týždne tvrdých tréningov naučili. A diváci už mali možnosť si spomedzi nich vybrať svojho favorita a posúdiť, komu to naopak na parkete veľmi nešlo. A dokonca môžete na svojom odhade aj zarobiť. Jedna zo slovenských stávkových kancelárií totiž dáva možnosť si staviť na víťaza Let's Dance.

Najnižší kurz 1,65:1 bookmakeri vypísali na víťazstvo Jakuba Jablonského. Hviezda Dunaja spolu s partnerkou Eliškou Lenčéšovou je tak jasným favoritom na víťazstvo aktuálneho ročníka. Hneď za ním sa nachádza Anička Jakab Rakovská s Jaroslavom Ihringom s kurzom 3,5:1 a po nej je Juraj Loj s Natáliou Horváthovou. Na tých je vypísaný kurz 4:1.

Jakub Jablonský & Eliška Lenčešová
Zobraziť galériu (4)
Jakub Jablonský & Eliška Lenčešová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Juraj Bača a Petra Dubayová majú podľa bookmakerov stávkovej kancelárie rovnaké šance na výhru a vypísali na nich kurz 8:1, speváčka Tina ich má trochu menšie a do hry ide s kurzom 13:1, víťazstvo topmodelky Michaely Kocianovej je ohodnotené kurzom 20:1, Hany Gregorovej na 20:1, Martina Nováka na 25:1 a Jána Ďuricu na 30:1

Z vypísaných kurzov vzišiel aj jasný outsider aktuálneho ročníka Let's Dance. Najmenšia pravdepodobnosť, že vyhrá titul kráľa tanečného parketu, je vraj pri televíznom reportérovi Jánovi Tribulovi. Je naňho vypísaný kurz 45:1

Ján Tribula & Natália Glosíková
Zobraziť galériu (4)
Ján Tribula & Natália Glosíková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Let's Dance
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu