Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Príčina SMRTI moderátorky (†47): Zomrela NÁHLE!

Lucia Palugyayová Zobraziť galériu (2)
Lucia Palugyayová (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Včera večer sa dostala na verejnosť veľmi smutná správa o smrti moderátorky a logopedičky Lucii Palugyayovej. Moderovala reláciu Rapotáčik v detskej televízii Jojko. Aktuálne je už známa aj príčina jej náhleho odchodu.

Lucia Palugyayová bola moderátorka obľúbenej relácie Rapotáčik detskej televízie Jojko. Včera večer zasiahla Slovensko správa o jej smrti. Sympatická brunetka však nebola len tvárou televízie, ale aj skvelou logopedičkou.

Špecializovala sa na oblasť vývinu reči u detí v predškolskom veku. Ako odborníčka preto k poslednej sérii relácie písala aj scenár. „Je to výborný spôsob precvičovania hlások cez pesničky, slovnú zásobu a tiež spôsob rozprávania sa s deťmi pri každodenných činnostiach. Je to vhodná podporná terapia,“ povedala v minulosti na margo relácie.

Jej náhly odchod prekvapil všetkých. Ako sa podarilo zistiť denníku Nový čas príčinou smrti bola náhla mozgová príhoda. Moderátorka zomrela v utorok 20. februára. Pred nečakanou smrťou si ešte plánovala výlety na Veľkú noc. Posledná rozlúčka sa bude konať v stredu 28. februára v Krematóriu Lamač. Vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Viac o téme: Lucia Palugyayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu