Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex? ANI POMYSLIEŤ! Z tohto Milanovi Ondríkovi namiesto erotiky naskakuje husia koža

Milan Ondrík s Klárou Issovou v seriáli Zrada
Milan Ondrík s Klárou Issovou v seriáli Zrada (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA – Posteľné scény mu nerobia problém, ale…! Milan Ondrík si neraz zahral nahé scény v divadle či seriáli, ak si však divák myslí, že to je „lacná“ výhra, mýli sa!

Milan Ondrík je na výslní a prechádza z jedného filmu či seriálu do ďalšieho projektu. Aktuálne hviezdi na televíznych obrazovkách v seriáli Zrada, kde stvárňuje neverného manžela, ktorý sa bráni povedať pravdu. Nechce prísť o rodinu. Miluje však obidve ženy a s obidvoma žije plnohodnotný život aj v spálni. Hneď prvá scéna v prvej časti seriálu začína bozkom a pokračuje vášnivým sexom. Zahrať milostnú scénu pred kamerami však nie je to pravé orechové a bozkávať sa na povel si tiež vyžaduje svoje. Tu nepomôže ani herecký talent…


Každopádne – aj keď mnohí diváci si radi pozrú erotické scény, niektorí ich až tak nemusia. K druhej kategórii určite patria aj životní partneri hercov. Milana Ondríka sa to však netýka: „Moja Zuzka vôbec nie je žiarlivá, možno aj preto, že tiež je herečka a vie, že tie scény pred kamerou sú jedny z najťažších scén vôbec, pretože…“, rozrozprával sa o detailoch nakrúcania Milan. A na ktorú scénu v ktoromkoľvek filme či predstavení sa musel Ondrík najviac pripravovať a dala mu najviac zabrať? Zvlášť pri jednej musel obetovať dosť veľa, ale otvorene prehovoril aj o psychicky náročných úlohách.

Sex? ANI POMYSLIEŤ! Z tohto Milanovi Ondríkovi namiesto erotiky naskakuje husia koža (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: SeriálZradaMilan OndríkNahé scény
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu