Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Najznámejšia slovenská SILIKÓNKA prešla premenou: Menšie prsia, materstvo... Na pipinu z minulosti sa už nepodobá!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Kedysi sa pod menom Michaela Gašparovičová zúčastnila súťaže krásy, neskôr začala pôsobiť v modelingu ako Mia Bella. A podstupovala jednu plastiku za druhou. Istý čas bola Slovenkou s najväčšími silikónovými prsiami. Už sú to tri roky, odkedy sa jej život radikálne zmenil. V roku 2020 porodila synčeka Lea a teraz... Spoznali by ste ju?

Michaela Gašparovičová alias Mia Bella bola kedysi netitulovanou kráľovnou najväčšieho silikónového poprsia na Slovensku. Hoci jej príroda nadelila dostatočne veľký dekolt, modelka podstupovala jeden zákrok za druhým, čoho výsledkom boli až neprirodzene veľké silikóny.

Operácie na úpravu poprsia postúpila niekoľkokrát no v roku 2018 ju akosi osvietilo a zrejme aj pre bolesti chrbtice si ľahla pod nôž opäť. Svoje prsia s objemom 1200 ml, si nechala výrazne zmenšiť a jej fanúšikovia sa húfne zhodovali, že vyzerá oveľa lepšie a najmä prirodzenejšie. O dva roky neskôr sa stala mamičkou, no a návrat k naturálnejšiemu vzhľadu pokračoval. 

Najznámejšia slovenská SILIKÓNKA prešla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.B.)

Svojho času si dokonca nechala odfrabiť aj svoju charakteristickú blond hrivu a prešla na hnedú farbu, ktorá jej mimoriadne pristala. Nevedno kedy sa to stalo, no dnes je z nej opäť blondínka. Michaela totiž svoj Instagram dlho neživila náložou sexi fotografií, posledné zábery tmavovlásky pochádzajú spred takmer dvoch rokov. 

Pred pár dňami sa ale konečne ozvala a na svoj profil pridala nové zábery. A hoci je opäť plavovlasá, vyzerá skvele. Aj keď - trošku drsnejšie. Gašparovičová si totiž nechala potetovať svoj kedysi povestný hrudník, v ktorom má implantované aj ozdobné kamienky, no a aby toho nebolo málo, v nose má krúžkový piercing. FOTO ako dnes Michaela vyzerá, nájdete v našej galérii nižšie! 

Galéria: Mia Bella

Viac o téme: Michaela GašparovičováMia Bella
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu