Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Náš mega talent ušiel zo Slovenska do Viedne a ostal zarazený: TOTO nám môžu Rakúšania ZÁVIDIEŤ!

Filip Jančík so snúbenicou Luciou
Filip Jančík so snúbenicou Luciou (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Filip Jančík je rodený východniar, žije však vo Viedni a vďaka práci je veľký svetobežník, ktorý koncertuje po celom svete.

Huslista Filip Jančík je viac v zahraničí ako doma. Sám sa stále považuje za Popradčana a priznáva, že mu chýba ďaleký pohľad na Tatry: „Na toto som si nezvykol a asi si ani nikdy nezvyknem - keď sa každé ráno budíte ako dieťa a vidíte Tatry, tak toto mi nemôže nič nahradiť“. Je však jedna typická vlastnosť alebo zvyk, ktorú ako pravý východniar nemá: „Ja som taký východniar-nevýchodniar… s pitím to vždy išlo len okolo mňa, mňa vždy skôr zaujímali husle, pri tom som aj zostal, veď dobre, nie? “, smeje sa Filip.

Rovnako to platí aj pre jeho priateľku, ktorá je vrcholová športovkyňa a s ktorou je Filip zasnúbený už dva roky. Kde teda viazne svadba a nebojí sa Filip, že mu Lucia utečie? Každá žena má totiž len istú dávku trpezlivosti: „Verím, že neutečie a verím, že ani ja neutečiem“. Spája ich totiž nielen súkromný život, ale aj práca, spoločne organizujú koncerty: „Ona sa z toho teší, ju to baví, a mňa teší, že mám niekoho, s kým môžem realizovať tie svoje nápady a sny“. Či prezradil termín svadby a či majú dosť peňazí, sa dozviete vo videu.

Náš mega talent ušiel zo Slovenska do Viedne a ostal zarazený: Toto nám môžu Rakúšania závidieť! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: SvadbaFilip Jančík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu