Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

MEGA TRAPAS Hanychovej: Na STUŽKOVEJ jej sestry urobila... Preboha, to je HANBA!

Zobraziť galériu (13)
(Zdroj: Instagram )

PRAHA - Uff, tak toto jej zrejme sestra nikdy nezabudne! Čerstvo (a opäť) vydatá Agáta Hanychová (38) je podľa všetkého mimoriadne spokojná so svojím aktuálnym partnerským životom. V decembri minulého roka povedala "áno" Miroslavovi Dopytovi (39), s ktorým už v minulosti tvorila pár a má s ním aj syna Kryšpína (12). Dvojica si spoločne strávené chvíle veľmi užíva a láska z nich doslova srší. Akurát, že teraz to skutočne prehnali. A extrémne!

Agáta Hanychová má mladších súrodencov, najviac verejne známa je 18-ročná Kordula Stropnická. Pôvabná blondínka si teraz užila jeden z najväčších dní v jej doterajšom živote - stužkovú slávnosť. Na tejto udalosti, samozrejme, nemohla chýbať ani jej veľká sestra. Agáta prišla v spoločnosti svojho "novomanžela", no a na akcii to poriadne rozbalili. 

Hanychová a Dopita si na parkete "strúhli" spoločný tanec, ktorým upútali pozornosť všetkých okolo. Najprv to pôsobilo milo a zábavne, no o pár sekúnd ich scénka začala miestami pripomínať amatérske video pre dospelých. Dvojica sa na seba tisla, Mirek Agátu laškovne chytal za zadok, boky, či prsia a vrcholom celého videa bol moment, kedy sa Hanychová oprela o pódium a Mirkovi akoby nastavovala svoje ctené pozadie. 

MEGA TRAPAS Hanychovej: Na
Zobraziť galériu (13)
 (Zdroj: Instagram )

Celý tento tanček zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. A pohoršené reakcie jej sledovateľov na seba nenechali dlho čakať. „Bráchovi sa moc nepáči, ako sa chováš," napísala jej Martina, ktorá zareagovala na moment, kedy do tanca vstúpil Agátin brat a vyzeralo to tak, že sa rozkokošenú dvojicu snaží upokojiť. 

„Ty vole, ja byť jej sestra, tak sa za ňu hanbím. Toto je strašné. Divím sa, že tam nezačali je**ť"," napísala Agáte istá Carol. „Vážne chovanie vhodné na ples. Bravó," odkázala jej zasa sledovateľka Adel, no a v tom, že takéto správanie nie je absolútne hodné stužkovej jej mladšej sestry, si myslelo aj mnoho ďalších ľudí. A čo na to samotná Agáta? Nuž, tá po lavíne kritiky len vypla komentáre... A vybavené! 

Video extrovertného tanca Hanychovej a Dopitu si môžete pozrieť v príspevku nižšie: 

Viac o téme: Agáta HanychováMiroslav Dopita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu