Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Pred rokom ju zrazil snowboardista a teraz... Na známu Češku SPADLA ťažká závora!

Osud jej znova prichystal ďalšiu ťažkú výzvu Zobraziť galériu (3)
Osud jej znova prichystal ďalšiu ťažkú výzvu (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Známej Češke osud znova nepraje! Minulý rok ju v Jasnej zrazil snowboardista a skončila s vážnymi zranenia a teraz... Zavalila ju ťažká závora, ktorá jej spôsobila poranenia hlavy a chrbtice i otras mozgu.

Lenka Dragounová je známa prevažne v Česku ako podnikateľka. V českom šoubiznise sa preslávila po boku Felixa Slováčka, i keď údajne len ako jeho kamarátka. Blondínka si minulý rok užívala predvianočný čas v Nízkych Tatrách. Počas zjazdu ju však v plnej rýchlosti nabral snowboardista, a tak si nechcene musela predĺžiť dovolenku na Slovensku.

„Zrazil ma snowboardista na úplne zľadovatenom povrchu v strmom kopci na Chopku, kam často chodíme s priateľmi, pretože sa nám tam páči. Ten pád, keď som stále letela dolu, niekoľkokrát som sa prudko prevrátila a ľad ma vždy udieral znova a znova, tak aj veľmi dobrá prilba praskla a bola na polovicu. Pri náraze mi z nosa tieklo veľa krvi, údajne kvôli pádu na hlavu a silnému otrasu mozgu,“ priznala v minulosti pre Topky.sk.

Pred rokom ju zrazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Blondínka utrpela veľmi vážne zranenia. Mala naštiepenú bedrovú chrbticu, narazenú krčnú chrbticu a pravú ruku, ťažký otras mozgu a problémy s uchom z krčnej chrbtice. Dodnes sa z týchto zranení ešte nespamätala a opäť si osud pre ňu prichystal ďalšiu ťažkú "výzvu".

„Nie práve šťastne budem vstupovať do nového roka, pretože osud mi opäť pripravil výzvy. Pred rokom som strávila Vianoce a Silvestra po ťažkom úraze snowbordistom v nemocnici a ešte dnes nie som v poriadku a zatiaľ odďaľujem operáciu a teraz znova po roku som sa stretla s ťažkosťami, ktoré by mali skúšať moju silu,“ vyjadrila sa v úvode.

Pred rokom ju zrazil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram L.D.)

Spadla na ňu závora. „Pred 3 dňami ma dlhá ťažká závora pri supermarkete, ktorá bola pri mojom prechádzaní hore, sa z výšky zrútila priamo do mojej hlavy a nešťastne ma zasiahla, zrazila k zemi a skončila som v nemocnici s kontúziou hlavy, silným otrasom mozgu a distorziou krčnej chrbtice, ktorá už po druhom úraze je na operáciu,“ pokračovala. Zo svojich zranení sa momentálne zotavuje v domacej starostlivosti. Prajeme skoré zotavenie!

Viac o téme: Lenka Dragounová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu