Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Gottová po opustení Bertramky: LUXUSNÉ bývanie za 68 MILIÓNOV

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA - A už má náhradu! Ešte počas minulého roka Ivana Gottová (47) informovala, že má v pláne pobaliť si kufre a opustiť vilu na pražskej Bertramke, kde zosnulý Karel Gott (†80) prežil viac ako polovicu svojho života. Spoločne s Ivanou tam vychovávali aj ich dve dcéry. Vdova po legendárnom spevákovi pred pár mesiacmi oznámila, že s rezidenciou má veľké plány. No a teraz...

O svojich zámeroch Ivana informovala 1. októbra minulého roka - presne na štvrté výročie Gottovej smrti. „Rozhodla som sa spolu so svojimi dcérami, že pri príležitosti Karlových nedožitých 85. narodenín a piateho výročia jeho odchodu sprístupníme náš dom na ulici Nad Bertramkou. Uvidíte našu milovanú vilu autenticky tak, ako v nej môj muž žil v rokoch 1974 - 2019, teda viac ako polovicu života,“ napísala na sociálnej sieti Facebook. 

Tento veľký krok sa nepozdával Dominike Gottovej, ktorá vyhlásila, že jej zosnulý otec si niečo takéto nikdy neprial a bol by rád, ak by jeho najmladšie dcéry Charlotte Ella a Nelly Sofia aj naďalej vyrastali v ich dome, kde žili odmalička. Ivana ale svoje rozhodnutie nezmenila. A dnes už je zrejmé, ktoré miesto sa stane ich novým domovom. 

Gottová po opustení Bertramky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook K.G.)

Vdova po zosnulej legende a ich dve dcérky budú bývať v luxusnej pražskej rezidenčnej oblasti Císařka. Tá sa nachádza len dva kilometre od pôvodného bydliska na Bertramke. Podľa českého Extra.cz Ivana uzavrela predbežnú kúpnu zmluvu už v čase, kedy oznámila, že sa z vily na Bertramke stane múzeum. Spomínaný portál ďalej uvádza, že za luxusnú nehnuteľnosť zaplatila 68 miliónov českých korún.

Podľa českých médií Gottová zmluvu nepodpísala ako fyzická osoba, ale ako konateľka spoločnosti Karel Gott Agency s.r.o. No a kedže nová vila je kúpená na firmu, Ivana bude môcť šikovne náklady na prevádzku odčítať z daní.  

Gottová po opustení Bertramky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Ivana Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu