Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otec speváčky Tiny priletel z Afriky: FOTO... Na Slovensku rokoval s ministerstvom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Keď sa Martina Kmeťová (39) alias Tina stala známou, hovorila len o svojej mame. Svoj pôvod zo strany otca zahmlievala. V roku 2019 sa však začala hlásiť k Afrike, ukázala svojich súrodencov a nakoniec aj otca. Ten nedávno priletel na Slovensko, aby so svojou dcérou strávil vianočné sviatky... A rovno zavítal aj na naše ministerstvo!

Prvýkrát Tina predstavila svojho otca verejnosti v roku 2019. Vtedy za ním odletela do Rovníkovej Guiney, odkiaľ pochádza. A čo-to o ňom vtedy aj prezradila. Vraj do roku 2001 bol jediným chirurgom v regióne a od roku 2003 sa na dlhé roky stal ministrom zdravotníctva. Navyše stál za postavením viacerých nemocníc či kliník v krajine. 

Nedávno Justino Obama priletel na Slovensko, aby so svojou dcérou strávil vianočné sviatky. A pri tejto príležitosti ako ministerský zástupca Rovníkovej Guiney zavítal aj na naše Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí. Stretol sa so štátnym tajomníkom Rastislavom Chovancom a dohodli spoluprácu medzi našimi krajinami. 

Otec speváčky Tiny priletel
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.K.)

„Diskutovali sme aj o našom posilnení a rozvoji vzťahov prostredníctvom honorárnych konzulátov. V Rovníkovej Guinei je zároveň vybudovaných viacero kvalitných dovolenkových rezortov, krajina dokáže ponúknuť výnimočné zážitky pre slovenských cestovateľov, veľký priestor preto vidíme tiež v rozvoji turizmu,“ informoval štátny tajomník Chovanec. 

S Justinom Obamom sa vraj zhodli na otvorení spolupráce, na základe ktorej predstavia slovenské firmy projekty v Rovníkovej Guinei - jednom z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich štátov v Afrike s bohatými ložiskami ropy. A podľa záberov, ktoré zverejnilo Ministerstvo, na stretnutí svojho otca sprevádzala aj samotná Tina. 

Viac o téme: Martina Tina Kmeťová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu