Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Obrovský SMÚTOK Vila Rozborila: Zasiahla ho SMRŤ mladej mamičky (†37)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátor Vilo Rozboril (56) prežíva obrovský smútok. Zasiahla ho totiž smrť mladej ženy, ktorej pred dvomi rokmi pomáhal v relácii V siedmom nebi. Správa je o to smutnejšia, že po Andrejke (†37) z Brezna zostali dvaja synovia!

Televízia Joj pred dvomi rokmi odvysielala príbeh mladej mamičky Andrejky, ktorá sa o svojich dvoch synov starala úplne sama. Mladší Damiánko sa narodil s autizmom... Navyše situácia osudom ťažko skúšanej ženy bola o to vážnejšia, že jej v 33 rokoch diagnostikovali rakovinu. 

A teraz prišla tá najsmutnejšia správa. „Priatelia, možno si pamätáte na mamu Andreju z Brezna. Mala rakovinu. Starší syn ADHD, mladší ťažká forma autizmu. Otec sa o deti nestaral, na všetko bola mama - onkopacientka sama. Andrejke sme vtedy darovali V siedmom nebi auto,“ spomenul si na Andrejku Rozboril. 

Obrovský SMÚTOK Vila Rozborila:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Joj)

Sledovateľom tiež pripomenil moment zo Siedmeho neba, kedy s Andrejkou vyšiel z okológie, dobehli k autobusu, ktorý ešte stál, no šofér nebol ochotný im otvoriť dvere a s ironickým úškrnom odišiel. A potom dodal smutnú správu: „Andrejka dnes boj s chorobou prehrala vo veku 37 rokov,“ oznámil Rozboril. 

„Detičky budú zverené starej mame. Rodine vyjadrujeme hlbokú a úprimnú sústrasť. Bolo nám cťou, že sme jej mohli vtedy výrazne pomôcť. Odpočívaj v pokoji, Andrejka,“ dodal k spoločnej fotke moderátor. 

Viac o téme: Vilo RozborilV siedmom nebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu