Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Boris Kollár ŠOKOVAL: VEREJNE sa priznal k Laure… TOTO s inými mamičkami neurobil!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram L.V/B.K.)

BRATISLAVA - Od polovice júla sa Boris Kollár teší z dieťatka s poradovým číslom trinásť, ktoré mu porodila sexi podnikateľka Laura. Dvojica teraz so synčekom, ktorý dostal meno Abner, trávi čas v exotickom Dubaji. No a počas dovolenky multiotecko urobil niečo, čo tu ešte nebolo!

Laura sa pred časom vrátila zo slnečného Dubaja, no netrvalo dlho a do Emirátov sa rýchlosťou blesku vrátila. Sama blondínka priznala, že "útek" zo Slovenska jej vyhovuje, keďže si potrebuje odpočinúť od neustálych atakov Barbory Richterovej, ktorá má s Kollárom dvoch synov. Blondínka sa dokonca nechala počuť, že zvažuje, že na Barboru podá trestné oznámenie. 

Boris Kollár ŠOKOVAL: VEREJNE
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram LV)

Teraz má však v hlave isto príjemnejšie myšlienky. A môže zato práve Boris, ktorý ju potešil nečakaným gestom. Na sociálnej sieti Instagram je síce bežne celkom aktívny, no teraz urobil niečo, čo tu ešte nebolo. Na svojom profile totiž zverejnil spoločnú fotku s Laurou. A niečoho podobného sa ešte nedočkala žiadna mamička. 

Znamená to teda, že Kollár oficiálne potvrdil vzťah a Laura sa stala jednoznačnou favoritkou jeho háremu? Nuž, uvidíme časom... 

Viac o téme: Barbora RichterováBoris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu