Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Za Haščákovou (†43) SMÚTI aj Jaroš: Na poslednú SMS neodpovedala... Dôvod pochopil AŽ DNES!

Barbara Haščáková a Miro Jaroš Zobraziť galériu (3)
Barbara Haščáková a Miro Jaroš (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Správa o smrti Barbary Haščákovej (†43) zasiahla celé Slovensko, no najviac jej najbližších. Medzi tých sa v posledných rokoch radil aj spevák Miro Jaroš (45). Dvojica spolu v roku 2014 nahrala pieseň Nepozerám. V kontakte boli až do speváčkinho konca. Na poslednú SMS mu už neodpovedala... Dôvod pochopil až teraz!

Mirovi Jarošovi sa pred takmer 10 rokmi podarilo niečo, po čom túžil nejeden spevák. Podarilo sa mu prehovoriť niekdajšiu hviezdu 90. rokov Barbaru Haščákovú na spoločný duet. Speváčka patrila k najväčším talentom svojej doby a svojim podmanivým hlasom bola idolom pre mnohých začínajúcich umelcov. A výnimkou nebol ani Jaroš. 

Niet divu, že ho správa o jej náhlom úmrtí veľmi ranila. Veď napokon v kontakte s ňou bol až do úplného konca. Na poslednú správu mu však už neodpovedala... Dôvod pochopil až teraz. „Tak veľmi mi je smutno. Ešte nedávno sme si posielali hlasovky, kde si mi hovorila o svojich plánoch a na tú moju poslednú už mi neprišla odpoved. Dôvod som pochopil až dnes,“ napísal na sociálnej sieti Facebook. 

„Stretli sme sa v roku 1995, kedy si mi po vašom koncerte dala podpis na tričko. Prisahám, že nikdy som ho neopral! Vtedy sme sa nepoznali. Ja som túžil po tom, že budem spevák a vaša hudba s Erikom mi dovoľovala snívať vo veľkom... Tvoj hlas! Keď išiel v rádiu "Anjel", všetci stíchli a počúvali,“ pokračoval Jaroš s tým, že keď spolu nahrali pieseň "Nepozerám", splnila mu detský sen. „Posielam ti hore veľké objatie. Ty vieš... Mám zlomené srdce. Odpočívaj v pokoji. Nikdy na teba nezabudnem,“ dodal. 

Za Haščákovou (†43) SMÚTI
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook M.J.)

Viac o téme: Miro JarošBarbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu