Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Náhla SMRŤ Haščákovej (†43): Cítila, že sa blíži jej KONIEC? Tvrdí to NOVÝ príspevok na jej profile!

Barbara Haščáková Zobraziť galériu (2)
Barbara Haščáková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA/FLORIDA - V nedeľu Slovensko obletela správa o náhlom úmrtí hviezdy 90. rokov Barbary Haščákovej (†43). Ako informoval jej brat Andrej, zomrela ešte 22. novembra a osudným sa jej stala náhla cievna mozgová príhoda. Krátko po tom sa na jej Instagram profile objavil nový príspevok... Cítila speváčka, že sa blíži jej koniec?

Smutnú správu slovenskej verejnosti oznámil speváčkin brat Andrej. Prezradil tiež, že Barbara naposledy vydýchla pred dvomi týždňami a už prebehol aj pohreb. Konal sa 28. novembra v Sarasote na miestnej rímskokatolíckej fare. Práve v tomto americkom meste známa Slovenka prežila posledné roky svojho života. 

Barbara do USA odišla ešte v roku 2000 a odvtedy sa na Slovensko dostávalo o nej len veľmi málo informácií. Na sociálnych sieťach vzniklo mnoho profilov s jej menom a okrem tých, ktoré spravovala ona sama, sa internetom šírili aj také, ktoré sa za ňu len vydávali. Verejnosť preto mnohokrát obleteli skutočne desivé správy a či sa zakladali na pravde alebo išlo len o vymyslené bludy podvodníkov, sa už zrejme nedozvieme. 

Aj teraz, krátko po tom, čo fanúšikov šokovala správa o Barbarinej smrti, sa na jednom profile so speváčkiným menom objavil nový príspevok. „Barbara mi prenechala jej page 15.11. s tým, že keď tu nebude, mám ju ďalej spravovať tak, ako keby to ona robila naďalej. Dala mi prístup aj na instagramový profil,“ píše sa v príspevku, ktorý napísal ktosi, kto sa podpísal ako admin.

Haščáková vraj vedela, že sa blíži jej koniec, a preto sa rozhodla podniknúť takýto krok. „Vedela, že odchádza, takže budem na jej počesť a pamiatku zdieľať príspevky jej hudby a profesionálne fotky, aby bola vždy tu s nami,“ znie text nového príspevku. Kto je záhadným adminom, sa však zatiaľ fanúšikovia nedozvedeli. 

Náhla SMRŤ Haščákovej (†43):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram B.H.)

Viac o téme: Barbara Haščáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu