Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Neúspešná superstaristka po 10 rokoch: 40 plastík... AJ TAM DOLE!

Domenico Martucci a Eva Feureislová Zobraziť galériu (6)
Domenico Martucci a Eva Feureislová (Zdroj: Tv Markíza)

PRAHA - V roku 2013 sa prišla do šou SuperStar ukázať aj Eva Feuereislová. Zaujala však úplne inak, než svojím spevom. A pozornosť sa jej darí pútať dodnes... Aha, ako sa plastikami zmenila!

Eva Feuereislová sa kedysi rozhodla, že bude známa za každú cenu. Na kasting SuperStar si preto v roku 2013 priviedla Domenica Martucciho, ktorý predtým chodil so speváčkou Ivetou Bartošovou. 

Hoci sa párik držal za ruky, objímal a bozkával, Domenico neskôr vyhlásil, že spolu vôbec nechodili. Vraj ho iba kamarátka poprosila, či by nafingoval vzťah s Evou, ktorá sa chce zviditeľniť. 

Domenico Martucci a Eva Feureislová
Zobraziť galériu (6)
Domenico Martucci a Eva Feureislová  (Zdroj: Tv Markíza)

Ešte v ten rok sa neúspešná superstaristka dostala do českej vily Vyvolených. A neskôr sa rozhodla zviditeľniť tým, že sa nechá kompletne prerobiť. Dokonca sa v profile na sieti Instagram pomenovala ako kráľovná plastík.

„Keď nepočítam nite, mikroihličky a ďalšie menšie zákroky na vypnutie pleti, tak to číslo bude okolo štyridsiatky,” odhadla počet svojich zákrokov pre Život v Česku. A cena za tieto operácie? „Milión to bude určite,” vyhlásila. Nie všetko však platila z vlastného vrecka, niekedy šlo aj o spoluprácu. 

Neúspešná superstaristka po 10
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram EF)

Okrem toho, že je Eva viditeľne iná v tvári, nechala si upraviť aj iné partie, a to tie najintímnejšie. Prsia aj ohanbie. Podstúpila takzvanú labioplastiku, čiže úpravu vonkajších ženských genitálií. 

Viac o téme: Eva Feureislová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu