Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tajná láska Tomyho Kottyho: Zadaná a s deťmi!

Tomy Kotty Zobraziť galériu (4)
Tomy Kotty (Zdroj: Instagram T.K.)

BRATISLAVA - Exmoderátor Tomy Kotty sa už naplno prihovára svojim fanúšikom na sociálnej sieti Instagram. A svojimi slovami poriadne šokoval. Tajná láska k tejto mamičke!

Tomy Kotty sa do povedomia širšej verejnosti dostal aj kvôli kauze s bývalou priateľkou Ráchel Karnižovou. Po incidente, ktorý sa odohral u nej doma, odišiel na protialkoholické liečenie, kde nemal pri sebe telefón.

Pred časom sa exmoderátor odtiaľ vrátil a odvtedy sa naplno prihovára svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete Instagram. Naposledy im dal možnosť otázok, na ktoré veľmi rád odpovedá. Jeden z jeho priaznivcov sa opýtal, či by si vedel predstaviť vzťah so slobodnou mamičkou.

Tomy Kotty
Zobraziť galériu (4)
Tomy Kotty  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Podobnú otázku tu mám minimálne 20-krát. Takto, dáko to nevyhľadávam, ale je pravda, že niektoré ženy v mojich očiach naberajú vekom a pôrodom ešte viac na atraktivite,“ priznal a následne šokoval svojimi slovami.

„Napríklad, ja som mal strašne dlho "crush" (zálusk, pozn. red.) na Sisu Križanovú a najviac sa mi začala páčiť až po pôrode,“ dodal. Sisu Križanovú môžete poznať napríklad z markizáckeho Let's Dance, kde bola súčasťou skupiny influencerov, ktorí mapovali zákulisie tanečnej súťaže.

Sisa Križanová
Zobraziť galériu (4)
Sisa Križanová  (Zdroj: TV Markíza)

Tomy v minulosti už randil s mamičkou, takže "neznáme" to pre neho nie je.

Tajná láska Tomyho Kottyho:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

Viac o téme: Tomy KottySisa Križanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu